CONCURSOS

Duel de titans a Telecinco i Antena 3 amb l'estrena de "Factor X" i "El 1%"

Les dues cadenes privades estrenen dos concursos de gran format aquest dimecres a partir de les 22.50 hores

Arturo Valls presentarà "El 1%"

Telecinco i Antena 3 segueixen la seva lluita pel lideratge del prime time amb l'estrena de dos grans formats per a les nits del dimecres. Es tracta de Factor X i El 1%, dos concursos que estaran presentats per Ion Aramendi i Arturo Valls respectivament i que s'emetran a partir de les 22.50h. Els dos formats s'enfrontaran a La gran pel·lícula de TV3 que intentarà mantenir el lideratge amb la cinta Colette.

La cadena de Mediaset estrenarà la nova edició del talent xou musical que es va emetre per primera vegada a l'estat espanyol l'any 2007 a Cuatro. En aquella primera etapa, Nuria Roca en va ser la presentadora i el programa va ser tot un èxit d'audiència. Va arrencar amb un 12,3% de quota i es va acomiadar després de vuit gales amb un molt bon 15,1%. L'any 2008, la cadena va emetre la seva segona edició, però va punxar estrepitosament i la final no va passar d'un 5,1%.

L'any 2018, el programa va fer el salt a Telecinco amb Jesús Vázquez al capdavant sense pena ni glòria amb un 13,0% de mitjana. Ara, sis anys després, l'espai torna renovat amb Lali, Abraham Mateo, Vanesa Martín i Willy Bárcenas, fill de Luis Bárcenas, com a jutges famosos. El retorn de Factor X a la cadena privada taambé comptarà amb canvis en la seva mecànica, com la fi de la divisió dels artistes per sexes, edats o composició de les seves propostes musicals.

Per la seva banda, Antena 3 estrenarà el nou concurs El 1%, un format que mesura la intel·ligència real de les persones i que està produït per Gestmusic, igual que Tu cara me suena. L'objectiu del nou espai serà pertànyer al club de l'1%: 100 concursants s'enfronten al joc i, per guanyar, han d'arribar a respondre correctament a una pregunta que només l'1% del país encertaria. Cada jugador comença amb 1.000 euros que pot utilitzar per comprar un comodí o plantar-se, i el pot podrà ascendir fins als 100.000 euros.

ETIQUETES:

Deixa un comentari