MANIFEST

Carles Porta, Toni Albà i Lloll Bertran fan públic el seu suport a la candidatura de Puigdemont

El director i presentador de "Crims", s'ha significat a favor del candidat de Junts al costat d'unes 250 personalitats

Carles Porta a TV3

El director i presentador de Crims, Carles Porta, ha signat un manifest de suport a la llista que encapçala Carles Puigdemont, per a les eleccions del Parlament del 12 de maig. El productor que aquest dimecres va presentar Tor, la seva nova sèrie per a TV3 que s'estrenarà el proper 29 d'abril, s'ha significat al costat d'unes 250 personalitats de diverses procedències polítiques i professionals.

El text també compta amb l'adhesió d'actors com l'humorista Toni Albà (Polònia, 7 de nit), Lloll Bertran (El joc del segle, La Loll, Festa major), Lluís Marco (Estació d'enllaç, Dinamita) o el director de Dagoll Dagom, Joan Lluís Bozzo (Oh Espanya!, La memòria dels cargols), entre d'altres cares populars. També aparexixen a la llista la cuinera Ada Parellada, l'escriptor Albert Sánchez Piñol o la dibuixant Pilarín Bayés.

Sota el títol "Amb el president Puigdemont, cap a la Catalunya independent", el manifest afirma que la llista de Junts + és la que "lliga com cap altra amb la legitimitat de l'històric referèndum de l'1 d'octubre de 2017" i sosté que Puigdemont "és el més reconegut defensor de la causa d'alliberament de la nació catalana tant als Països Catalans, com a Espanya, Europa i arreu del món".

A més, considera que Puigdemont és "un actiu del màxim nivell, que mereix el nostre suport i que no podem malbaratar". "La lluita tenaç de Puigdemont el fa mereixedor de respecte i de prestigi internacional com a valedor d'una causa justa i democràtica", indica el manifest, que crida també a "unir esforços per reprendre amb més força i intel·ligència el camí emprès i culminar-lo".

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. ASD

    sóu uns campions

Deixa un comentari