SALUT

Una actriu del "Com si fos ahir" reconeix haver estat "al límit" per una forta depressió

La també recordada actriu de "Nissaga de poder" se sincera sobre la seva carrera: "Jo era molt insegura. Tenia fòbia social"

Olalla Moreno al "Com si fos ahir"

L'actriu Olalla Moreno (50), per a molts coneguda per ser la Cati del Com si fos ahir, va ser la convidada del programa Al cotxe! d'Eloi Vila d'aquest dijous a TV3. "No estic avorrida de ser-hi. M'ho passo molt bé", va assegurar sobre la seva presència al culebrot dels migdies que ja acumula 7 temporades. L'actriu catalana és una de les cares més estimades del nostre país des de la seva primera aparició interpretant la Laia, una de les filles de la família Monsolís, de la mítica Nissaga de poder (1996-1998).

La també actriu del Porca misèria, va començar la seva conversa recordant que els seus inicis no van ser fàcils. "Quan els hi vaig dir a casa que volia ser actriu em van dir que estudiés una altra carrera. Vaig començar estudiant criminologia per ser detectiu privat i després em vaig matricular a dret. No m'interessava absolutament res. Només em vaig presentar a un examen i vaig treure un 0,4", va relatar.

Olalla Moreno a "Nissaga de poder"

L'Olalla també va revelar que va patir una forta depressió durant nou anys de la seva vida. "Vaig passar un moment molt complicat amb una situació personal bastant límit. Vaig patir una depressió i això m'ha dificultat poder treballar". Em va costar molts anys sortir-ne i ho vaig aconseguir gràcies a la teràpia que vaig començar quan tenia 28 anys. Vaig pensar que era la meva última oportunitat. Em deia: 'Si no m'en surto, això de la vida no fa per mi", va assegurar.

"M'han arribat a dir 'puta' pel carrer"

Una situació delicada que assegura la va perjudicar força a nivell laboral: "Jo era molt insegura. Tenia fòbia social, em feia por la gent". "Després de 'Nissaga' vaig tenir una gran davallada", va reconèixer. Cal recordar que el darrer episodi del culebrot de sobretaula de finals dels anys 90 va fer un estratosfèric 51% d'audiència. Un èxit que també va tenir repercussions personals a causa de la seva popularitat: "M'han arribat a dir 'puta' pel carrer".

Preguntada per com veu el futur laboral més enllà del Com si fos ahir, l'actriu va demanar poder interpretar personatges diferents: "Estic encasellada en fer personatges 'pijos' i no ho entenc perquè jo soc del carrer Mineria de la Zona Franca de Barcelona".

Olalla Moreno a TV3

ETIQUETES:

Deixa un comentari