NOVA FICCIÓ

Així és "L'Acadèmia", la nova sèrie de TV3 i Amazon sobre un equip de futbol i les seves vides

La nova producció s'emetrà doblada al català a 3Cat i també es podrà veure en versió original a través d'Amazon Prime Video

L'Acadèmia
3Cat estrenarà la nova sèrie "L'Acadèmia"

El proper dilluns 1 d'abril, TV3 i la plataforma 3Cat estrenaran L'Acadèmia, una nova sèrie en coproducció amb Sony Pictures i Brutal Media (El foraster, Les de l'hoquei). Amb un pressupost de 6 milions d'euros, la ficció de cinc episodis se centrarà en un grup de joves jugadors de futbol que s'entrenen per arribar a ser grans estrelles.

La sèrie abordarà temes com la competitivitat, la superació personal, l'abús de poder, l'homofòbia o el masclisme en l'esport. En aquest centre d'entrenament, la rivalitat impera tant a dins com a fora del camp, mentre cada personatge transita entre les seves pors, enveges, somnis i desitjos. Tots trauran el millor i el pitjor d'ells mateixos mentre lluiten per triomfar i trobar el seu lloc en la competició.

La nova producció, que s'ha rodat íntegrament a Barcelona i majoritàriament en castellà, s'emetrà doblada al català a 3Cat i en versió original a través d'Amazon Prime Video. Una mateixa estratègia que ja es va seguir amb Cites Barcelona tot i que va generar un cert rebombori per la poca presència del català en la seva versió original. Segons explica 3Cat, la versió original inclourà algunes escenes en català, que es mostraran subtitulades.

"L' Acadèmia mostra el nostre compromís per incrementar les produccions d'èxit en català i l'aposta per reconnectar la nostra llengua amb infants i adolescents", va assegurar la presidenta de 3Cat, Rosa Romà.

La trama de la sèrie

L'Acadèmia es basa en un grup de futbolistes que s'entrenen a l'Apolo FC, un dels millors clubs de futbol del món. El seu dia a dia, l'esforç, la superació personal, les relacions entre ells i elles, les seves pors i les seves ambicions i el camí que han de recórrer per arribar al top mundial centren les trames de la sèrie. El seu protagonista serà un noi d'origen colombià acabat d'arribar a Barcelona, que aprendrà el català de manera progressiva.

El repartiment estarà liderat per nous talents com Ton Vieira (HIT), Marc Soler (UPA Next), Mia Sala-Patau (Això no és Suècia), Ebony Vidjrakou (Brutal Doctor) i Rita González i d'altres de veterans com Paco Tous, Diego Martín, Barbara Goenaga, Luka Peros, Marc Martinez (Nit i dia) o Irene Montalà.

ETIQUETES:

Deixa un comentari