CULTURA

Mor la periodista cultural Anna Pérez Pagès

Va dirigir els continguts culturals de betevé i havia presentat el magazín 'Ártic'

Anna Pérez Pagès

L'ecosistema periodístic i de mitjans català està consternat per la mort la matinada d'aquest dijous de la periodista i coordinadora de continguts culturals de betevé Anna Pérez Pagès, pocs mesos després del diagnòstic d'un càncer. Coneguda pel gran públic com la cara del magazín Àrtic de la televisió de Barcelona, que va portar l'art i la cultura al prime time, l'avalen 25 anys de dedicació a la comunicació cultural.

A més de dirigir -i presentar en algunes etapes- l'Àrtic del 2013 al 2022, Pérez també va dirigir i presentar el programa A Escena durant quatre temporades i va treballar al Qwerty de Joan Barril, tots dos també a betevé. Abans, havia passat per Catalunya Ràdio, TV3, RAC1, Ràdio 4 i El Periódico, alhora que va dirigir tallers de comunicació cultural i xarxes socials a la Universitat Pompeu Fabra i a la Biennal de Venècia.

Era llicenciada en Filologia anglesa i Periodisme i diplomada en Arts Escèniques, i els seus companys i amics la descriuen com "treballadora i apassionada". Des de betevé han lamentat la seva mort i han destacat que era "una professional extraordinària, un referent del periodisme cultural i, sobretot, una companya immensament generosa d'esperit i de tracte".

ETIQUETES:

Deixa un comentari