STREAMING

Amazon Prime destitueix la seva màxima responsable després de l'arribada d'"OT" a la plataforma

La plataforma assegura que la seva destitució no té res a veure "amb decisions sobre el contingut o la programació"

Chenoa i Koro Castellano a la presentació d'"OT 2023" (Europa Press)

Nou moviment destacat al sector audiovisual del nostre país. La direcció d'Amazon Prime Video ha cessat a Koro Castellano com a directora de la plataforma a Espanya, segons ha informat ElEconomista. Una decisió que arriba després de l'arribada d'OT a la plataforma de streaming, i de la posterior renovació per a una segona temporada, enmig dels dubtes sobre la seva rendibilitat i audiència aconseguida.

"Després dels recents canvis en l'organització de Prime Video a Europa i, com s'ha anunciat prèviament, hem pres la difícil decisió de prescindir d'un nombre petit de rols. Estem en període de consulta i no podem comentar casos individuals", ha explicat la companyia en un comunicat, confirmant així la sortida de Castellano i d'altres professionals.

Tot i això, alguns mitjans ja han especulat amb el fet que la seva sortida podria estar relacionada amb els insuficients rèdits aconseguits amb OT 2023. Una opció que la plataforma nega: "No està relacionada amb decisions sobre el contingut o la programació", assegura Prime Video al seu comunicat.

Sigui com sigui, la sortida de Castellano es produeix en un moment de força canvis a la plataforma. Cal recordar que Amazon Prime també se sumarà ben aviat a Netflix i HBO Max incorporant publicitat al seu servei a partir del proper mes d'abril.

ETIQUETES:

Deixa un comentari