CONCURS

Així serà la gala al revés d'"Eufòria 3": la mecànica i les cançons que sonaran

El vot del públic decidirà quins concursants han d'anar a la zona de perill i el jurat dirà qui ha d'abandonar el concurs

Daniel Anglès i el Fredrik al repartiment de temes de la gala 4

La quarta gala d'Eufòria 3 serà molt diferent a totes les altres que hem pogut veure fins ara. Després d'una gala 3 que va acabar amb l'expulsió del Yuk i que va fer el rècord d'audiència amb un 19,6% i 268.000 espectadors, la direcció del programa ha modificat completament la mecànica del concurs. Així, aquest divendres ningú tindrà el mateix paper que en ocasions anteriors.

En aquesta ocasió, serà el vot del públic l'encarregat de valorar les actuacions. Els concursants menys votats aniran directament a la zona de perill i aquell que rebi més vots serà proclamat com a favorit de la setmana.

Un VAR salvador i un jurat que expulsarà

El VAR musical, format per Clara Luna i Jordi Cubino, també tindrà una altra funció en aquesta quarta gala en què votarà en positiu. En aquest cas, no enviaran cap concursant a la zona de perill per segones veus, sinó que salvaran de la zona de perill aquells concursants que millor hagin fet les segones veus.

I qui decidirà l'expulsat? La decisió recaurà en mans del jurat format per l'Albert Sala, Carol Rovira i Alfred Garcia. Els tres s'hauran de posar d'acord i decidir quin concursant mereix continuar una setmana més i quin ha de dir adeu a Eufòria.

Les cançons de la gala 4

Sobre l'escenari, els 12 concursants que es mantenen al programa interpretaran temes tan emblemàtics com el "Man in the mirror" de Michael Jackson, "La gavina" de Marina Rossell; cançons de grans artistes internacionals com Billie Eilish, Beyoncé o Taylor Swift. També sonaran cançons en d'altres llengües. En Fredrik interpretarà en italià "Grande amore" d'Il Volo i la Misty cantarà un tema en japonès com és l'obertura de "Sakura. La caçadora de cartes".

Pel que fa als temes en català, sonaran "La platja" d'Stay Homas i The Tyets, "Et deixo la mà" de Mariona Escoda, guanyadora d'Eufòria 1 o "Sembla mentida" de Mushkaa.

ETIQUETES:

Deixa un comentari