GALA FINAL

Naiara guanya la final d'"OT 2023" que recull 1,2 milions de vots del públic

La saragossana es va imposar amb el 49% dels vots i es va endur els 100.000 euros de premi del concurs d'Amazon

Chenoa i Naiara a "OT 2023"

La saragossana Naiara Moreno es va proclamar guanyadora d'OT 2023 després d'obtenir el 49% dels vots i es va alçar així amb amb els 100.000 euros del premi final. En segona posició va quedar Paul, seguit de Ruslana que va ser tercera, mentre Juanjo, Lucas i Martin van quedar en quart, cinquè i sisè lloc respectivament.

La gala final va arrencar amb l'actuació grupal dels sis finalistes al costat de Chenoa per interpretar el Last Dance de Donna Summer. Una cançó que la presentadora ja havia cantat quan era concursant d'OT 1 i que va provocar que acabés emocionada: "Ha estat un dels regals més bonics que m'han fet en la meva vida personal i professional".

Després de les actuacions dels sis finalistes, Chenoa va revelar qui ocupava els tres últims llocs del rànquing. En sisè lloc va quedar Martin amb un 6% dels vots, Lucas va ser cinquè amb un 7% i Juanjo va quedar quart amb un 13% dels suports. Una quarta posició que també va aconseguir Chenoa a la seva edició, tal i com va voler recordar: "El quart lloc és un dels millors. Jo vaig quedar quarta i vint anys després potser presentes OT".

Naiara s'imposa amb el 49% dels vots

Després d'això, Naiara, Ruslana i Paul Thin van tornar a actuar per interpretar la cançó amb la qual van actuar per primera vegada al concurs i es van tornar a obrir les línies del vot del públic. Els percentatges finals van quedar molt ajustats entre el tercer i segon lloc que van ser per a Ruslana (25%) i Paul Thin (26%) respectivament. En canvi, Naiara es va alçar amb la victòria amb un contundent 49% dels vots.

Cal remmarcar que la gala final va acumular 1,2 milions de vots segons va revelar el propi Tinet Rubira, director de Gestmusic. Abans de cloure la gala, Cheoa es va acomiadar dels espectadors, deixant entreveure que hi haurà una segona edició a la plataforma: "Ha estat una experiència fantàstica. Llarga vida a OT i aviam si ens tornem a veure per aquí!".

Les actuacions de la final

ETIQUETES:

Deixa un comentari