MOVIMENTS

Canvis a la direcció d'Atresmedia TV: José Antonio Antón nomenat nou director general

El fins ara Director de Continguts substituirà Carlos Fernández, que serà el nou adjunt al Conseller Delegat d'Atresmedia, Javier Bardají

José Antonio Antón, nou Director General d'Atresmedia TV

José Antonio Antón ha estat nomenat Director General d'Atresmedia Televisión, agafant el relleu a Carlos Fernández, que passa a convertir-se en adjunt al Conseller Delegat d'Atresmedia, Javier Bardají, per a l'estratègia audiovisual. Des de juliol de 2022, Fernández havia ocupat el lloc de Director General d'Atresmedia Televisión. Anteriorment, i des del 2009, va ser Director de Continguts d'aquesta mateixa divisió.

Antón, fins ara Director de Continguts d'Atresmedia Televisió, porta vinculat al Grup Atresmedia des de l'any 2012, ocupant diferents responsabilitats en l'àrea audiovisual de la companyia. Segons ha informat el grup privat, el tàndem format per Carlos Fernández i José Antonio Antón ha permès que Atresmedia hagi aconseguit el lideratge consecutiu més llarg de la seva història (28 mesos amb Antena 3 com la cadena de televisió més vista d'Espanya).

Jose Antonio Antón i Carlos Fernández

Qui és José Antonio Antón?

Nascut a Madrid l'any 1976, va iniciar la seva carrera professional l'any 1997 a Telemadrid, on va coordinar el llançament dels nous canals de TDT digital de la companyia. D'aquí va passar a formar part de l'equip que va llançar Cosmo TV a Espanya. En 2000 es va traslladar a Los Angeles (EUA), on va treballar com assistent de producció creativa a Fox Television Studios durant gairebé 2 anys.

L'any 2002 va tornar a Espanya per unir-se al canal AXN (Sony Pictures) com a Coordinador de programació. A partir del 2003 s'especialitza en Programació, Producció i Adquisició de Programes, tornant a Cosmopolitan, abans de convertir-se en Director de Programació i Adquisicions de RTVE fins al 2011. Posteriorment, es va incorporar a NBC Universal com a Vicepresident de Distribució per a Espanya i Portugal.

Al desembre de 2012 es va incorporar a l'equip directiu d'Atresmedia com a Director de Programació d'Atresmedia Televisión. Des de llavors, ha anat assumint noves responsabilitats fins a ocupar el lloc de Director de Continguts, supervisant totes les àrees de Producció, Continguts, OTT i Distribució Digital i Estratègia de Programació.

ETIQUETES:

Deixa un comentari