DISSABTE

TV3 anuncia un programa especial pels dos anys de la guerra d'Ucraïna

L'enviat especial Xesco Reverter, explicarà quina és l'última hora que es viu al país, i quina és l'opinió de la població ucraïnesa

Especial sobre Ucraïna a TV3

Aquest dissabte al matí, a partir de les 10:00, TV3 emetrà un programa especial, conduït per Anna Barreda, que analitzarà què ha passat en aquests dos anys de guerra i informarà sobre la situació actual del conflicte. L'enviat especial de 3Cat a Ucraïna, Xesco Reverter, explicarà quina és l'última hora que es viu al país, on estan situats els fronts de guerra i quina és l'opinió de la població ucraïnesa.

Manel Alías, excorresponsal de TV3 a Moscou, relatarà com ha viscut la població russa aquest conflicte i intentarà desxifrar els últims moviments de Vladímir Putin. A la nit, Alías també participarà al Col·lapse de Ricard Ustrell on repassarà alguns dels moments més delicats i colpidors del conflicte.

Al plató, Carmen Claudín, investigadora associada del CIDOB i una de les grans expertes a escala internacional en el món rus i postsoviètic, i Lluís Caelles, sotscap de la secció d'Internacional dels Serveis Informatius de TV3, repassaran l'evolució de la guerra en aquests dos anys i analitzaran si els escenaris de futur a curt i mitjà termini poden suposar un entrebanc en el camí cap a la pau.

L'especial també conversarà amb Borja Lasheras, assessor especial per a Ucraïna del Servei Europeu d'Acció Exterior, per mirar de situar els punts claus de la gestió que la comunitat internacional ha fet d'aquest conflicte; Francesc Serra, cap de la secció d'Internacional dels Serveis Informatius de TV3, per abordar les repercussions econòmiques de la guerra, i Tania Bashta, secretària de l'Associació d'Ucraïnesos a Guissona, per saber com està vivint el conflicte la comunitat ucraïnesa que va fugir de la guerra i es va establir a Catalunya.

ETIQUETES:

Deixa un comentari