ATRACCIÓ

Es consuma la infidelitat de la Noe i l'Aitor al "Com si fos ahir"

La intensa trobada entre el personatge interpretat per l'Elena Gadel i el professor del seu fill es va convertir en el cinquè espai més vist del dia

La Noe i l'Aitor es fan un petó al "Com si fos ahir"

Quan es van conèixer a l'escola del seu fill fa només unes setmanes, tot feia pressagiar que aquelles mirades volien dir alguna cosa més que una simple complicitat. La Noe, la dona del Miquel i el professor del seu fill, l'Aitor, s'han acabat fent un petó desfermat. Una trobada que arriba va tenir lloc durant l'episodi d'aquest divendres 16 de febrer que per cert, es va convertir en el cinquè espai més vist del dia amb 290.000 espectadors i un fantàstic 18,8% de quota.

Una situació delicada tot i que també esperada per molts dels seguidors de la sèrie i que arriba quan el matrimoni entre la Noe i el personatge interpretat per Eduard Farelo, no passava pel seu millor moment. "Estic estancada, no m'agrada la meva vida, estic farta de rutina, dels nens, de tot…", li havia confessat la noia al seu marit fa només uns dies.

En Miquel i la Noe no passen pel seu millor moment

Cal recordar que la Noe acabava de deixar la seva feina a la consultoria després que els seus companys, marit inclòs, li haguessin retret que no s'havia adaptat a l'era digital. Per si això no fos poc, la noia feia pocs dies que havia conegut que l'Aitor també tenia parella, un fet que encara la va enfonsar més.

L'Aitor a casa de la Noe abans de fer-se el petó

Una situació però, que aquest divendres va canviar com un mitjó, quan el noi va anar a casa seva a buscar un tupper amb menjar que li havia preparat la seva mare. Evidentment això va ser l'excusa perfecta perquè arribés el gran moment. Atenció a la conversa prèvia al petó de la setmana a TV3.

  • "Noe… Per què m'has fet venir?"
  • "Pel tupper…"
  • "Només per això?"
  • "No, no només… tenia ganes de veure't…"
  • "Jo també"
  • "Ah sí? Sí, moltes… però no pot ser perquè tots dos tenim parella i crec que és millor que ho frenem ara"

I ara què?

A l'avançament setmanal del Planta baixa, es pot veure a la Noe enviant missatges al mòbil dient-li que té ganes de veure'l. Però atenciò spòiler perquè durant aquesta setmana la Noe i l'Aitor es trobaran a La Iaia i tot i que faran veure que no ha passat res, en Miquel tindrà un viatge de feina, però potser sorgeix un imprevist.

ETIQUETES:

Deixa un comentari