ENTREVISTES

Els convidats del "Col·lapse" de Ricard Ustrell d'aquest dissabte a TV3

Òscar Campos, l'activista que va tenir una relació amb una policia espanyola infiltrada explicarà el seu testimoni al programa

Ricard Ustrell anuncia els convidats del "Col·lapse"

Aquest dissabte 10 de febrer, el Col·lapse de Ricard Ustrell, rebrà l'actor i director Josep Maria Flotats que és a Barcelona presentant el seu nou espectacle teatral. En una entrevista molt personal, ha explicat entre altres coses, com va viure tota la seva polèmica sortida del teatre Nacional de Catalunya, el 1997, i què va passar exactament.

També se sentirà el testimoni d'Òscar Campos, l'activista de l'esquerra independentista que va tenir una relació sexe-afectiva amb una policia espanyola infiltrada durant tres anys. Es podrà saber com ha viscut ell tota aquesta situació, de quina manera es va assabentar de la veritat i com es troba actualment.

Joel Díaz i les Mamarazzis

El programa parlarà de la crisi de Can Barça amb l'exjugador i exentrenador del Barça Carles Rexach; el periodista esportiu Lluís Canut, i l'expresentador del Zona Franca, Joel Díaz que tornarà a TV3 després de la seva participació al documental sobre Josep Lluís Núñez al 3Cat.

Amb les Mamarazzis, Laura fa i Lorena Vázquez, es repassaran els tres grans temes de societat de la setmana: el judici de Dani Alves, l'anunci de la família reial britànica sobre el càncer que pateix el Rei Carles III i els detalls del nou documental de Netflix sobre la baronessa Thyssen.

Aquest serà el 18è programa de la temporada que de moment acumula una mitjana de 181.000 espectadors i un 12,2% que el situen líder de la seva franja de la nit dels dissabtes.

ETIQUETES:

Deixa un comentari