PROTAGONISTES

Els convidats del "Col·lapse" de Ricard Ustrell d'aquest dissabte a TV3

El periodista Manel Alías, el director Albert Espinosa, el presentador Juanra Bonet i l'actor David Fernández, seran alguns dels entrevistats

Ricard Ustrell a "Col·lapse"

Aquest dissabte, 24 de febrer, el Col·lapse de Ricard Ustrell, tornarà a omplir la franja de nit de TV3 amb nous convidats. L'espai que fa una setmana va revalidar el seu lideratge folgat amb 236.000 espectadors i un 13,5%, repassarà els dos anys de la Guerra d'Ucraïna, amb el periodista Manel Alías.

L'escriptor i guionista Albert Espinosa presentarà el seu nou llibre "Torna a estimar el teu caos i les esgarrinxades de la vida" . Amb ell també es recordarà el fenomen mediàtic i social en què es va convertir la sèrie Polseres vermelles.

Els dos grans candidats, Joe Biden i Donald Trump estan vivint i protagonitzant moments que els podrien complicar la seva aspiració a ocupar la Casa Blanca. Dels seus perfils, les seves aparicions mediàtiques, les seves polèmiques i els judicis pendents se'n parlarà amb els periodistes Antoni Bassas i els actuals corresponals de TV3 i Catalunya Ràdio als Estats Units, Lídia Heredia i Francesc Garriga.

Heredia i Garriga al "Planta baixa" de TV3

El presentador Juanra Bonet i l'actor David Fernández parlaran del seu nou podcast de 3Cat, Múltiples personalitats, però també de tele i de la vida. Coincidiran a plató amb la també humorista resuenca Eva Soriano que tornarà al programa per fer un repàs de totes les coses surrealistes que li han passat en aquest últim mes.

David Fernández i Juanra Bonet, a "Múltiples personalitats"

També pasarà pel plató de TV3 la fotògrafa guanyadora del premi Nacional de fotografia al 2021, Pilar Aymerich. Abans d'anar a dormir, el periodista Espartac Peran es ficarà al llit amb el Ricard Ustrell per explicar un conte infantil divulgatiu sobre la vida i la mort. I com sempre, el coach del programa, Sergi Pàmies, farà la crítica de rigor.

ETIQUETES:

Deixa un comentari