HUMORISTA

David Fernández recorda el seu Chikilicuatre a Eurovisió: "Va ser surrealista, estava rebentat"

L'actor que també va ser el "gilipolles" al programa d'Andreu Buenafuente, ha explicat com va viure el seu pas pel festival musical

David Fernández a "Col·lapse"

La plataforma 3Cat ha estrenat Múltiples personalitats, un videopòdcast de la productora Atòmic Beat (Zona Franca, La tarda de Catalunya Ràdio) protagonitzat pel presentador Juanra Bonet (49) i l'actor David Fernández (53). El nou espai que suposa el retorn dels dos humoristes a la cadena pública després d'anys fent televisió a Madrid, compta amb un pressupost de 109.0637 euros.

Bonet va començar al seva carrera televisiva a TV3 al concurs Qui corra vola, i actualment és un dels presentadors estrella d'Antena 3 amb formats com ¿Quién quiere ser millonario? o El círculo de los famosos. En el cas de Fernández, molts el recordaran pel seu paper als programes d'Andreu Buenafuente, fent de Chikilicuatre a Eurovisió; i darrerament com a concursant de diversos talents de TVE i Antena 3 com Tu cara me suena.

David Fernández recorda el seu "gilipolles" a "Una altra cosa"

Aquest dissabte, Bonet i Fernández van passar pel Col·lapse de Ricard Ustrell a TV3 per parlar del nou espai i repassar la seva ja extensa trajectòria professional. "Ens vam conèixer a La Cubana l'any 1998", van recordar.

Fernández es va fer molt popular gràcies al seu divertit i insòlit personatge de "gilipolles" al programa Una altra cosa d'Andreu Buenafuente a TV3. "La meva mare li va dir a tothom que el seu fill sortiria a al tele i clar, el primer dia vaig sortir dient que era gilipolles…", va explicar amb ironia l'actor. "Pel carrer em deien gilipolles i jo saludava", va afegir.

L'actor també va remmemorar la seva sonada actuació a Eurovisió de l'any 2008 interpretant a Chikilicuatre: "Jo estava tranquil perquè sabia que no guanyaria però durant els mesos previs a l'actuació vaig fer de tot. Vaig anar a la final de la Copa del Rei a l'estadi Vicente Calderón, al circuit de Moto GP…Va ser surrealista, estava rebentat", va reconèixer.

ETIQUETES:

Deixa un comentari