PRIME TIME

Canvis a la graella de TV3 abans de l'estrena de la tercera edició d'"Eufòria"

TV3 emetrà els càstings per seleccionar els 16 nous concursants del concurs musical a partir del divendres 16 de febrer

Plató d'"Eufòria" a TV3

TV3 viurà alguns canvis substancials a la seva graella de prime time a partir dels propers dies. Segons ha pogut saber elmondelatele.cat, la primera novetat arribarà el proper dilluns 12 de febrer quan després de la nova sèrie Jo mai mai, s'emetrà HIT, la sèrie juvenil que TVE va emetre entre els anys 2020 i 2021 i que està protagonitzada per Daniel Grao.

La producció que consta de dues temporades de 20 episodis, no va aconseguir enganxar l'audiència espanyola obtenint una mitjana per sota del 10%. Ara, la cadena catalana li donarà una segona oportunitat per intentar retenir als joves espectadors de la nova ficció ambientada en una casa de colònies protagonitzada per Clàudia Riera i Miki Núñez que s'emet de 22 a 23h.

El segon canvi arribarà el dimecres 14 de febrer quan el Joc de cartes de Marc Ribas cedirà la seva franja a La gran pel·lícula que canviarà el seu dia d'emissió. Al seu lloc, a partir del divendres 16 de febrer després del TN Vespre, TV3 emetrà els càstings d'Eufòria per descobrir als 16 nous concursants de la tercera edició.

El concurs musical de Marta Torné i Miki Núñez tornarà a l'antena de TV3 el divendres 1 de març amb canvis substancials a la taula del jurat, entre d'altres.

Així quedarà la graella de TV3:

Dilluns: Jo mai mai + HIT

Dimecres: La gran pel·lícula

Divendres: Càstings Eufòria + Eufòria

ETIQUETES:

Deixa un comentari