NOU ESPAI

TV3 posa data d'estrena a "Èpic nails", el nou talent show sobre ungles que presentarà Sofia Coll

L'exconcursant de la segona edició d'"Eufòria" presentarà el nou concurs que buscarà al millor artista d'ungles de Catalunya

Sofia Coll al seu Instagram

TV3 continua decidida a renovar la seva graella i farcir de continguts la nova plataforma 3Cat. A banda dels nous realities La travessa de Laura Escanes, El tros d'Anna Simón o el concurs de cites Love cost de Núria Marin, la cadena va anunciar a principis del mes de setembre que preparava un altre talent show que es dirà Èpic nails.

Es tracta d'un espai que buscarà al millor artista d'ungles de Catalunya que estarà produït per Minoria absoluta de Toni Soler (Polònia, Està passant, Love cost) i compta amb un pressupost de 472.000 euros. El nou talent estarà presentat per Sofia Coll, exconcursant de la segona edició d'Eufòria i candidata del Benidorm Fest 2024 per anar a Eurovisió.

Segons ha avançat el Que no surti d'aquí de Catalunya Ràdio, Èpic Nails s'estrenarà el divendres 26 de gener a la plataforma 3Cat.

La cantant estarà al capdavant del programa, que comptarà amb l'experta en ungles, Debora Figueras, un referent en el món del Nail Art, coneguda per haver-li fet les ungles a la Rosalia, a la Zowi o a la model Cindy Kimberly i el també exconcursant d'Eufòria i manicurista Joan Liaño com a jurat.

Un premi de 15.000 euros

Èpic nails constarà de sis episodis de 25 minuts i comptarà amb la participació de 8 concursants estilistes amateurs i semiprofessionals- que competiran per aconseguir un premi valorat en 15.000 euros per impulsar la seva carrera professional.

La dinàmica del concurs serà la següent. A cada capítol els participants s'enfrontaran a una prova d'estilisme eliminatòria davant del jurat format per Debora Figueras i Joan Liaño. A cada episodi es descartarà un concursant fins a la gran final, on hi arribaran tres finalistes. En aquest últim programa, una parella d'influencers/celebrities se sumaran al jurat per decidir el candidat guanyador.

ETIQUETES:

Deixa un comentari