SORPRESA

Marc Giró coneix en directe que ha guanyat el Premi Nacional de Comunicació: "No t'ho creuràs!"

El presentador de RAC1 i TVE ha estat premiat "per haver sabut incorporar amb un llenguatge distès els programes d'entreteniment"

Marc Giró durant una entrevista a Nació | Hugo Fernández

El Govern ha anunciat aquest dimecres els professionals i els mitjans que seran guardonats aquest any amb els Premis Nacionals de Comunicació, que s'entregaran el 22 de gener en un acte al barri del Poblenou de Barcelona. El presentador del Late xou de TVE, del Vostè primer de RAC1 i col·laborador de l'Està passant de TV3, Marc Giró rebrà el Premi Nacional de Comunicació "per haver sabut incorporar amb un llenguatge distès els programes d'entreteniment".

Un guardó que ha enxampat al presentador de RAC1 en una entrevista a Ràdio Estel. Giró ha rebut una trucada de la conselleria de la Presidència i ell no ha dubtat en respondre tot i que no s'esperava que fos per comunicar-li que havia estat premiat. "Mira no t'ho creuràs! Jo flipo! Ai per favor què he de fer? He agafat el telèfon per fer la broma i ara m'està trucant la consellera de la presidència!", ha exclamat Giró, visiblement sorprès.

Els altres premiats han estat la periodista de TV3 Txell Feixas per la tasca "rigorosa" per "explicar les conseqüències dels conflictes internacionals" donant presència "al paper de les dones". Al seu torn, l'executiu concedirà el Premi Nacional de Comunicació Publicitària i Corporativa a la campanya de creació de la plataforma 3Cat, que agrupa els continguts de TV3 i Catalunya Ràdio.

Finalment, l'Editorial Gavarres serà premiada amb el Premi Nacional de Comunicació Local, per la seva reivindicació d'una "manera de viure i conviure a partir del periodisme de proximitat".

ETIQUETES:

Deixa un comentari