ESTRENES

La nova graella de 'prime time' de TV3 d'aquest 2024 per mantenir el seu lideratge

Una sèrie juvenil i el nou format "Històries de la primària", principals novetats de la temporada que comença

La sèrie "Jo mai mai" arribarà el dilluns 22 de gener

L'arribada del nou any ha provocat l'estrena de diversos formats per a l'horari de màxima audiència a les diverses cadenes de televisió. L'any 2023 es va tancar amb TV3 com a líder indiscutible per 14è any consecutiu a Catalunya a 4,6 punts de la segona, Antena 3. Una situació que els responsables de la cadena pública confien en revalidar aquest 2024 tot i que no ho tindran fàcil.

La 1 de TVE serà una de les que més novetats implementarà a la seva graella nocturna. Aquest dijous, estrena Bake Off. Famosos al Horno, un nou talent culinari amb famosos com l'actor Marc Clotet. Ben aviat, també estrenarà Baila como puedas, recuperant l'essència del mític ¡Mira quién baila!. La presentadora de La Hora de La 1, Silvia Intxaurrondo també farà el salt al 'prime time' per buscar al millor personatge històric a El mejor de la historia.

Telecinco tampoc es quedarà curta i intentarà recuperar l'audiència perduda al 2023 amb una allau de nous formats. Dilluns va estrenar La mejor generación tot i que va punxar amb un 7,2% d'audiència. Millor fortuna va tenir La isla de las tentaciones 7 que aquest dimarts i dimecres ha superat el 10% de quota. Les nits de dijous estaran ocupades per una nova edició de GH Dúo i dissabte estrenarà el concurs Bailando con las estrellas.

Joc de cartes arriba a La Sexta

Per la seva banda, Antena 3 apostarà per la sèrie Entre tierras (dijous), així com una nova temporada de El Desafío (divendres) i una batalla especial de Pasapalabra (dissabte). Properament, també emetrà noves edicions de Mask Singer, La Voz Kids i Tu cara me suena. Una de les grans apostes de la temporada tindrà lloc a La Sexta amb la seva pròpia adaptació del Joc de cartes de Marc Ribas. El xef Alberto Chicote (Pesadilla en la cocina) es posarà al capdavant de la versió espanyola del concurs rebatejat amb el nom de Batalla de restaurantes.

Nova sèrie i força continuïtat

Amb aquest panorama de novetats, TV3 apostarà per la continuïtat dels seus espais de més èxit però també arribaran alguns nous formats. La principal aposta serà la nova sèrie juvenil Jo mai mai que s'estrenarà el dilluns 22 de gener després del TN Vespre. Abans, el dijous 18 de gener després del Polònia, s'estrenarà Històries de la primària, una docusèrie que mostra les relacions entre els infermers/es i els seus diversos pacients als CAPs d'arreu de Catalunya.

Les nits del dimarts es mantindran com fins ara amb nous reportatges del Sense Ficció com el testimoni de l'actriu Carme Elias i l"impacte de l'Alzheimer en la seva vida, o un reprotatge sobre Freddie Mercury i els últims anys de la vida en el context de l'eclosió del VIH.

Dimecres s'emetran nous episodis del Joc de cartes de Marc Ribas; i divendres, serà el torn del cinema amb La gran pel·lícula que ocuparà la franja fins que s'estreni la tercera edició d'Eufòria a partir del mes de març. Quan axò passi, la pel·lícula saltarà a la nit dels dimecres.

Marc Ribas a "Joc de cartes"

Ricard Ustrell i el seu Col·lapse tornaran a ocupar les nits del dissabte a partir d'aquest 13 de gener.; i a partir del diumenge 21 de gener tornarà el 30 Minuts amb el reportatge "El català a Europa: missió impossible?", seguit d'un nou epsiodi de la sèrie danesa Borgen. Abans, aquest diumenge 14 de gener TV3 emetrà L'home de la camisa taronja, una minisèrie de dos episodis que explica dues històries d'amor, la primera ambientada en els anys posteriors a la Segona Guerra Mundial, i la segona en l'actualitat.

La nova graella de TV3:

  • Dilluns: Jo mai mai + Vosaltres mateixos
  • Dimarts: Nits Sense Ficció
  • Dimecres: Joc de Cartes / La gran pel·lícula
  • Dijous: Polònia + Històries de la primària
  • Divendres: La gran pel·lícula / Eufòria (març)
  • Dissabte: Col·lapse
  • Diumenge: 30 Minuts + Borgen

ETIQUETES:

Deixa un comentari