ENXAMPATS

Estupefacció al "Joc de cartes" de Tarragona amb les trampes dels seus concursants

El concurs de Marc Ribas va viure un dels seus programes més incòmodes deixant en evidència les mentides dels participants

El Raül es va presentar com el suposat relacions públiques a "Joc de cartes"

El Joc de Cartes de Marc Ribas va visitar la ciutat de Tarragona per viure en primera persona un duel entre restaurants de cuina tradicional i creativa. A la banda tradicional vam conèixer el restaurant Casa Bartra, amb la seva gerent, Maria Hernando, com a representant. També hi va participar El Rincón de Ani, un restaurant tradicional que fa 16 anys que funciona de la mà de l'Ani Dorneanu, una arquitecta romanesa que va arribar a Catalunya l'any 2002.

Tot i això, la noia no parlava ni una paraula de català com va quedar pal·lès amb la carta del seu local traduïda de forma matussera del castellà. "Veureu que de postres hi ha pastís de coco i 'mànec', enlloc de mango. L'amanida fresca porta 'bonic' del Nord, enlloc de bonítol", va fer evident en Marc. El punt divertit de la visita al seu restaurant va ser la gran semblança del seu cuiner amb l'actor Dani Rovira.

A la banda creativa, van tastar els plats de cuina nikkei del restaurant El Crank, representat per la Txell Moya, la cap de sala de l'establiment. La noia es va mostrar molt exigent amb la higiene dels seus companys, però quan els seus rivals van veure la seva cuina van quedar estupefactes en veure que la seva era la més bruta de totes. Molles de pa, greix per tot arreu i una fortor desagradable que gairebé va fer vomitar a l'Ani.

L'Ani marejada a la cuina d'"El Crank"

"Quan algú fa un invent, li surt malament…"

Tot i que la qualitat dels seus plats va ser la millor dels quatre participants, en Marc els va enganxar fent trampes. "Estic veient el cap de cuina d'El taller'. Avui està jugant a un altre equip. Aquí veig un xef que conec d'un altre restaurant…". El noi es va justificar dient que venia els diumenges i les nits. Una resposta que no va acabar de convèncer al presentador: "Normalment al 'Joc de cartes' quan algú fa un invent, li surt malament…", va alertar.

El darrer participant va ser el restaurant Octopussy, amb Raül Cid, que es va presentar com el suposat relacions públiques del local, un fet que va aixecar tota mena d'especulacions des d'un bon inici. A tot això s'hi ha d'afegir que una de les concursants, la Txell, també havia treballat fa poc temps al mateix restaurant i mai l'havia vist al local. "A mi em fa al sensació que li han pagat només per avui. És màrqueting", van assegurar les seves rivals.

En Marc no se'n refiava i per això, va voler entrar a la cuina per comprovar qui era el cap de cuina. La sorpresa va arribar quan va enxampar que havien portat un cuiner especial per a l'ocasió. "He vist un cuiner que no em quadra. Va vestit diferent als altres, no parla català i no sap ni quantes persones fan el cap de setmana", va dir Ribas visiblement molest a la resta de participants. Pel que fa als plats, cap dels quatre locals va entusiasmar i el que va obtenir una puntuació més alta va ser el Casa Bartra amb una nota de 6,3.

En Marc enxampa al fals cuiner de l'"Octopussy" vestit de blanc (Joc de cartes)

"Us ho he penalizat"

A la confrontació final, el Raül les va passar magres per defensar que no estava enganyant al programa. "Jo no l'he vist mai i cada dia passo per davant del restaurant. Quan jo hi treballava fa només cinc mesos els plats eren molt més bàsics", va dir la Txell d'El Crank. En Marc encara va ser més contundent: "He detectat que hi havia un cuiner que no era de la casa. Li he fet preguntes i ell no me les ha sabut respondre. T'he de dir que a les meves puntuacions us ho he penalitzat…"

En Marc suspèn amb el menjar de l'"Octopussy"

Una penalització que va generar cert rebombori a les xarxes on molts espectadors es van preguntar perquè no s'havia penalitzat també al suposat fals cap de cuina d'El Crank. El guanyador de la nit va ser el Casa Barta de la Maria que també es va endur el plat estrella per una coca follada amb pebrots escalivats i ventresca.

La nota provisional i el vot del Marc a sota (Joc de cartes)
La classificació final (Joc de cartes)

ETIQUETES:

Comentaris ( 3 )

 1. FabulousDrWho

  coca follada???

  m'heu d'explicar cóm es fa!!!! 😉

 2. Albert

  La meva ciutat Tarragona va quedar fatal a nivell de Catalunya gràcies a aquest personatge. Una vergonya

 3. Rita

  Es evident que Brutal, busca la brega, que se'n parli i guanyar aquest engendre de les audiències. Al respecte el que va passar la semana passada a Andorra és significatiu, 4 cuiners el millor aquell jove anglés que no el van deixar entrar en joc, entre els altres 3 curtets d'educació i repecte, es van ventilar el programa entre retrets i aldarulls per major honra i glòria de …. l'audiència?. Bon Any!

Deixa un comentari