MILIONADA

Xavier Sardà revela el milionari sou que cobrava per presentar "Crónicas Marcianas"

"Em vaig guanyar molt bé la vida. Cinquanta milions de pessetes els tres primers mesos", va reconèixer el presentador català

Xavier Sardà revela l'astronòmic sou que rebia a "Crónicas marcianas"

La segona emissió del programa 100% Únicos de Telecinco va tenir com a convidats a Xavier Sardà i l'exlíder de Ciutadans, Albert Rivera que va explicar com va conèixer a la cantant Malú. "Va ser en un concert a Barcelona i quan els dos ens vam quedar solters vam començar a sortir", va revelar. Però el titular de la nit el va donar el presentador català que feia només uns dies havia protagonitzat el retrobament de Crónicas Marcianas després de 18 anys.

En aquell especial que va reunir a la majoria dels col·laboradors del mític late night, no tot van ser flors i violes i alguns d'ells, van explicar com de dur era Sardà com a responable del programa. L'actriu Loles León fins i tot va revelar que havia tingut "enganxades" amb el català i Carlos Latre va assegurar que el presentador "era un cabró".

Aquest dilluns, Sardà es va enfrontar a un grup d'entrevistadors anònims que li van preguntar per la seva vida personal i professional. Una de les preguntes més sonades la va fer Ana Gómez, una madrilenya de 38 anys, que li va preguntar directament quant guanyava com a presentador de Crónicas Marcianas.

Xavier Sardà a "Crónicas marcianas. El reencuentro"

"Em pagaven molt bé"

Sardà tot i que en un primer moment va dubtar, finalment li va respondre: "Em vaig guanyar molt bé la vida, He guanyat moltíssim més del que pensava, i moltíssim menys del que m'agradaria guanyar ara. Però em pagaven molt bé. Em resulta una mica enutjós dir la xifra… Era en pessetes, em costa dir-t'ho. Cinquanta milions de pessetes quant és? 300.000 euros els tres primers mesos, i si seguíem, perquè més, no ho sé. Per dir una cosa concreta i deixar-me de punyetes. Però ja veieu que soc una mica totxo".

Després de rebre l'aplaudiment dels participants, va reconèixer que "m'ha costat", i va posar de manifest que va ser una aposta arriscada perquè va haver de deixar la ràdio, però que "per sort va funcionar". Cal recordar que el late night s'emetia de dilluns a dijous. Per tant, Sardà s'hauria embutxacat 25.000 euros per setmana.

ETIQUETES:

Deixa un comentari