AFER SENTIMENTAL

Ricard Ustrell carrega contra el silenci dels mitjans amb l'escàndol de la reina Letícia: "Tothom callat"

El presentador ho ha dit durant una entrevista amb la periodista Pilar Eyre que ha donat nous detalls de l'afer: "Van ser noviets"

La reina Letícia a la imatge publicada per Jaime del Burgo al seu compte de X

El sonat tuit de Jaime del Burgo, amic íntim i excunyat de la reina Letícia Ortiz continua generant tota mena de comentaris i també alguns silencis sonats. Del Burgo va penjar el passat 3 de desembre una imatge de Letícia embarassada dedicant-li unes paraules d'amor. Una piulada que va acabar esborrant però que van veure milions d'usuaris.

Tuit de Jaime del Burgo (Col·lapse)

Aquest dilluns 11 de desembre, la periodista i escriptora Pilar Eyre ha criticat a El matí de Catalunya Ràdio de Ricard Ustrell que no es parli als mitjans espanyols de les acusacions de Jaime del Burgo, que assegura que van ser amants mentre ella ja estava casada amb Felip VI.

"Tothom en parla i en canvi als mitjans de comunicació espanyols no surt absolutament res", ha criticat Eyre. "S'està tapant una relació extramatrimonial de Letícia Ortiz?", s'ha preguntat Ricard Ustrell. "Del Burgo és un íntim amic de Letícia i van tenir una relació de noviets. Ell estava enamorat d'ella i el dia que li anava a proposar matrimoni, ella li va dir que havia conegut una altra persona que era el príncep Felip", ha explicat la periodista.

La seva relació era tal, que Del Burgo fins i tot va ser testimoni de les noces amb Felip de Borbó al maig de 2004, com a amic pròxim de la núvia. Però la cosa no es va quedar aquí. Segons ha explicat Eyre, l'amistat entre Del Burgo i Letícia va continuar i fins i tot van reprendere la seva relació sentimental durant els anys 2010 i 2011. Per si això no fos poc, quan van trencar, ell es va acabar casant amb Telma Ortiz, germana de Letícia.

Ustrell: "La nostra competència no en diu ni gota"

"Aquí tothom callat, fins i tot els mitjans d'aquí. La nostra competència no en diu ni gota", ha deixat anar Ustrell després d'escolar l'escàndol reial. "El fet que no se'n parli propicia que hi hagi maniobres ocultes com va passar en el cas de Bárbara Rey. Quedar-se callat i que prengui la iniciativa la premsa estrangera i es deixi en el terreny de l'especulació és una falta de respecte als ciutadans", ha manifestat Eyre.

La periodista del cor fins i tot ha deixat anar la possibilitat que aquesta maniobra busqúes el retorn del rei emèrit Joan Carles I al tron. "Em diuen que està fenomenal", ha assegurat. Una afirmació que ha deixat incrèdul a Ustrell: "Això esta sobre la taula Pilar?". "És una hipòtesi meva i també que la Corona passés directament a la princesa Elionor", ha afegit.

ETIQUETES:

Deixa un comentari