PERIODISTA

Jair Domínguez revela que va votar Junts i justifica el seu anunci d'Endesa: "Ho vaig fer per diners"

"El meu vot ha servit per fer president a Pedro Sánchez i no m'agrada perquè a mi m'interessa el caos i la disbauxa", ha assegurat el presentador

Jair Domínguez a l'"Està passant"

El presentador d'El Búnquer de Catalunya Ràdio i l'Està passant de TV3, Jair Domínguez, ha reconegut en una entrevista al diari ARA que a les darreres eleccions espanyoles va votar Junts per Catalunya. Tot i això, el periodista ha volgut deixar clar que ha variat el sentit del seu vot en diverses ocasions i que ha votat a tots els partits independentistes: "Vaig tenir una època molt de la CUP quan hi havia el David Fernàndez".

"El meu vot a Junts ha servit per fer president a Pedro Sánchez i no m'agrada gens perquè a mi m'interessa el caos i la disbauxa. A mi m'interessa que la gent assalti el Congrés dels Diputats amb pistoles. M'agrada l'assalt al Capitoli. El peix al cove no m'interessa...", ha assegurat.

Domínguez ha explicat que hagués preferit un govern del PP i VOX: "Tot i que em farien fora de tot arreu, seria una manera de despertar-se. Seria un govern com el d'ara però que no aniria amb caretes".

"Vaig fer l'anunci d'Endesa pels diners"

Preguntat per quina és l'última cosa que ha fet pels diners, el presentador ho té clar: L'anunci d'Endesa que va generar un bon enrenou a les xarxes: "Estic avesat a treballar amb grans companyies i és una cosa terrible però no em representa cap problema. No hi ha cap altre motiu que em pugui impulsar a fer-lo". Domínguez també ha revelat que ara mateix està a la tele per diners, tot i que ha volgut deixar clar que hi està bé.

ETIQUETES:

Deixa un comentari