CONCURS

Un pizzer italià protagonitza el segon "Joc de cartes": "Soc el 'puto' amo"

Marc Ribas va fer un divertit duel entre pizzes i hamburgueses a Barcelona que va guanyar el restaurant "Giorgio"

Pino Prestanizzi a "Joc de cartes"

El segon capítol de Joc de cartes va viure un duel entre pizzes i hamburgueses a la ciutat de Barcelona que va tornar a ser líder destacat de la nit amb un 24,7% i 444.000 espectadors. L'episodi va tenir un clar protagonista: Pino Prestanizzi, un italià de Calàbria que lidera l'acollidora pizzeria La Briciola del barri de Sants. "Guanyaré perquè soc el 'puto' amo. Porto 44 anys fent pizzes", va dir en la seva presentació.

El calabrès que també triomfa a You tube on acumula més d'un milió de seguidors, va despertar somriures durant tot el capítol amb els seus divertits comentaris. Tot i això, quan els concursants van visitar el seu local, no van quedar gaire entusiasmats per la seva deixadesa. "És cutre", va dir un d'ells. Un cop a dins, es van trobar una panerola, però cap d'ells en va voler fer gaire sang: "Això és culpa de la ciutat de Barcelona que portem molts anys amb problems de plagues".

Una cuca passejant per la barra de la Brisciola"

El punt fort del local del Pino va ser el menjar amb uns entrants i unes pizzes espectaculars. "Potser és de les millors pizzes que he menjat a la meva vida. El Pino és el 'puto' amo de les pizzes", va dir un dels seus rivals.

"Això no és producte de proximitat"

Al barri del Clot van visitar la Melosa, una cadena d'hamburgueses dita de "proximitat" liderada per Oscar Moncayo. Tot i això, quan en Marc Ribas va preguntar al noi per la procedència dels seus productes, el concursant va quedar en evidència. "La carn és gallega però la venen a La Boqueria", va dir el restaurador. "Això no és proximitat", li va puntualitzar Ribas. "Hi ha qui es pensa que el producte de proximitat és allò que compres a prop de casa teva i no allò que surt de la terra de prop de casa teva", va voler deixar clar el presentador.

La qualitat del menjar tampoc va agradar als seus rivals. "No estem contents", van sentenciar després de tastar els plats. Un dels moments més divertits de la trobada va ser quan el Marc Navarro, que fa originals hamburgueses al restaurant Ovante de Nou Barris, va revelar que no sabia pronunciar la paraula "pizza". "Una picsa", repetia una vegada i una altra.

Pizza amb pinya?

El quart local va ser el restaurant Giorgio, liderat per Marianna Knyazyan i que va entusiamar amb un local cuidat fins al darrer detall i unes pizzes napolitanes d'allò més bones. Precisament parlant de pizzes va arribar un dels altres moments de la nit quan el responsable del Melosa va assegurar que a ell li agradaven les pizzes amb pinya. "Em sap greu però en aquesta taula teniu una amant de la pizza amb pinya", va dir el noi. "A mi me ha 'matao' tio", li va respondre incrèdul Pino Prestanizzi.

Ja a la confrontació final, els dos concursants que lluitaven per defensar les seves hamburgueses, se les van tenir pel preu dels seus productes. "Em va semblar excessiu que sortís per 32 euros i mig", li va dir el de la Melosa al seu company. "La carn i el pa són el meu producte estrella i és on he invertit. Em sap greu però m'he adonat que és una persona no està gaire pendent del seu negoci i tampoc sap molt bé el que té", va argumentar el responsable de l'Ovante.

Disputes i bromes a part, el restaurant Giorgio de Marianna Knyazyan va guanyar la nit amb una nota de 8,1, seguit del Pino de la Briciola amb un 7,6 que també es va endur el plat estrella per la seva pizza marguerita. En canvi, el Melosa no va passar d'un aprovat just amb un 5,5.

I la propera setmana: "Duel entre valencians i catalans"

El proper dimecres 15 de novembre, Marc Ribas i Jordi Garrido, presentador de Cartes en joc a Àpunt, es tornaran a veure les cares per disputar-se la revenja de l'arròs amb un episodi que es titularà "Duel entre valencians i catalans".

A València visitaran Alboraia, on trobem Casa Navarro. Situat a la platja de la Patacona des de fa més de 60 anys, Enric Navarro és el propietari d'un restaurant on es fan fins a 27 varietats d'arrossos. Uns quilòmetres més enllà arribaran a Alfafar, on visitaran La Matandeta, un restaurant capitanejat per Helena Gálvez que ja va participar, i va guanyar, Cartes en joc i que vol continuar demostrant que en qüestió d'arrossos no té rival.

A Barcelona visitaran Cal Pinxo Palau de Mar, de Carles Manresa, i Ca la Nuri, de Jordi Noguera, fill de la mítica Nuri de la Barceloneta.

ETIQUETES:

Deixa un comentari