INCORPORACIÓ

TVE fitxa Lydia Lozano, ex de "Sálvame", per rellançar els seus matins

La periodista del cor formarà part del planter de col·laboradors del magazín matinal "Mañaneros" de Jaime Cantizano a La 1

Lydia Lozano fitxa per TVE

L'excol·laboradora de Sálvame, Lydia Lozano (62), ha fitxat per La 1 de TVE. Segons ha avançat Informalia, la periodista del cor formarà part del planter de tertulians de Mañaneros, el magazín matinal de Jaime Cantizano. Casualment fa només unes setmanes, l'espai també va incorporar un altre cara visible del desaparegut espai de Telecinco com és Terelu Campos.

Segons el citat mitjà, Lozano debutarà la propera setmana als matins de TVE i d'aquesta manera l'espai ja comptarà amb dos de les cares més visiblemes de Sálvame. Un moviment que busca rellançar l'espai que de moment només acumula una mitjana d'audiència de 33.000 espectadors i un 6,5% de quota a Catalunya (8,4% a Espanya).

La notícia arriba només un dia després que el mateix Mañaneros anunciés que Terelu Campos seria concursant del reality de cuina Bake Off: Famosos al horno. Lozano i Campos competiran en la mateixa franja horària amb alguns dels seus excompanys de programa que també han fet el salt a la competència. És el cas de Gemma López, Laura Fa, Alonso Caparrós i Pilar Vidal que des d'aquesta temporada participen a l'Espejo público de Susanna Griso a Antena 3.

Els col·laboradors de "Sálvame" abans del seu final

ETIQUETES:

Deixa un comentari