VERSIÓ

Toni Clapés carrega contra els periodistes de TV3 per l'EGM: "No entenc com passeu pel tub"

"Avui s'ha vist el truc: Dir dades digitals quan no tens bones dades a l'EGM", ha argumentat el presentador de RAC1

Toni Clapés a RAC1

Toni Clapés, presentador del programa Versió RAC1 ha tornat a arrasar com l'espai més vist de la tarda amb un nou rècord de 352.000 oients diaris (en tenia 287.000) segons les dades de l'EGM que s'han fet públiques aquest dijous. Clapés ha superat àmpliament a La tarda de Catràdio d'Elisenda Carod que s'ha quedat amb 106.000 oients i que ja veu com La ventana de Carles Francino a la SER li trepitja els talons amb 93.000 oients.

RAC1 també s'ha mantingut com l'emissora més escoltada a Catalunya amb 947.000 oients diaris, seguida de Catalunya Ràdio amb 591.000 oients diaris i en tercer lloc s'ha situat la Cadena SER que fa el millor resultat des del 2008 amb 471.000 oients diaris.

Amb aquest pretext, el presentador s'ha mostrat molt crític amb els arguments que ha donat TV3 i Catalunya Ràdio per justificar les seves dades. "Catràdio creix un 9,4% i un 23,0% en digital i fa el millor inici de temporada des del 2020", han assegurat des de l'emissora pública. Davant d'això, Clapés ha argumentat el següent: "Al TN Migdia de TV3 han parlat de dades digitals, estaria bé saber de quines dades parlen? Quina empresa les audita? Sobre quin termini?", s'ha preguntat.

Xavi Coral al "TN Migdia" informant de les dades de l'EGM

"Dades digitals en tenim tots, però nosaltres no ens dediquem a dir les nostres dades digitals envers la competència tot i que també hem crescut en aquest àmbit… Avui s'ha vist el truc: Dir dades digitals quan no tens bones dades a l'EGM", ha sentenciat.

"Fan trucs de triler"

"La Corpo (CCMA) actua com una empresa privada, tot i que és pública, tot i que cada dia s'assembla més a una empresa privada. Dubto que el Cap d'audiències que es Jordi Català a qui tinc una gran estima es dediqui a fer aquests trucs de 'triler', però n'hi ha d'altres que sí. I aleshores fan allò de 'dónde está la bolita?'. És un organisme que paguem entre tots i han de venir a rascar misèria?", ha afegit el presentador líder de les tardes a Catalunya.

Per acabar, Clapés s'ha volgut dirigir als seus "estimats companys" de TV3: "Quan us veig a alguns de vosaltres fent segons quina notícia… Mai he entès com passeu pel tub explicant segons quines dades. Però bé, això potser va dins del sou i has de fer el que et diuen i no el que tu has de dir. Això sí, diu molt poc en favor del periodisme", ha conclòs.

Escolta-ho aquí:

ETIQUETES:

Comentaris ( 4 )

 1. josep

  Vostès (Srs. Clapés i Basté) que tant preocupats semblen estar per totes les tabanades que rep Catalunya, també podríen destacar el fet que les dues principals emissores de ràdio d´aquest pais siguin en català i es barallin per ser la primera.
  Per cert, val més que no parlem de la demagògia del Sr. Basté, ni de la quantitat de "guionistes" dels que disposa el Sr. Clapés.

 2. SUSSI

  Que es pensen aquests de Cat ràdio que podran amb en Basté?, si que en són d'ingenus….
  Bravo, bravo i bravo Basté jo sempre amb tu i el nen mimat de Cat ràdio q vagi fent q té molta feina

 3. Jorda

  Em foteu una gracia, barallant-vos com criatures per a veure qui la té més llarga… no sé ni perquè les dieu aquestes dades de l'egm, si només us interessen a vosaltres i ja les coneixeu, no cal que ens "n'informeu". Gràcies.

  1. Amparo

   Estic absolutament amb tu, aquestes VAQUES SAGRADES més per velles que per cap altra cosa, son vanitoses i s'agafen a unes dades falses incontralades i incontrolabes per llançarse i recriminarse estúpidament misèries impròpies de professionals. A veure si l'egm se'l claven per algún lloc on segurament els hi deu cabre.

Deixa un comentari