PERIODISTA

Sandra Daviú, expresentadora del polèmic "El Diario", s'ofereix per treballar a TV3: "Soc catalana"

La periodista que actualment treballa a Telemadrid, va participar a l'APM?" d'aquest diumenge: "Hi ha gent em diu: 'Amb el que tu eres...'"

Sandra Daviú a l'"APM?"

La periodista catalana Sandra Daviú (48) va ser la convidada de l'APM? d'aquest diumenge a TV3 per parlar de la seva carrera professional a la televisió. Cal recordar que Daviú es va fer molt popular al capdavant del programa El Diario d'Antena 3, l'espai que va rellevar al polèmic però també exitós El Diario de Patricia (2001-2008) de Patricia Gastañaga. Un talk show on cada tarda diversos testimonis, sovint peculiars, parlaven dels seus conflcites familiars i sentimentals i que aconseguia unes audiències superiors al 25% de quota.

Al 2008, la catalana va agafar les regnes de l'espai fins l'any 2011, quan va ser definitivament cancel·lat després d'una caiguda progressiva de la seva audiència. "No eren actors. No hi havia un guionista que els deia què havien de dir", va assegurar la periodista, tot i que va puntualitzar que ara no es faria igual: "Moltes històries quedarien fora".

Sandra Daviú a "El Diario"

Després d'això, Daviú es va haver de conformar amb substituir Susanna Griso durant alguns estius a l'Espejo público. Tot i això, els darrers anys la seva presència havia quedat reduïda a conduir la loteria de La 1. Al gener d'aquest 2023 va fitxar per Telemadrid, on actualment presenta el programa sobre salut Madrid mejora tu vida.

"Vull treballar a TV3"

"Va haver-hi un moment en què era molt coneguda però quan he desparegut del focus he continuat amb a meva vida. Hi ha gent em diu: 'Amb el que tu eres…' Abans tenia una feina i ara en tinc una altra, tampoc és un drama!", va reconèixer aquest diumenge a l'APM?.

La presentadora també es va oferir per treballar en català: "Aviam soc catalana m'han tret de l'armari i m'han tret la pols i estic bastant bé però no treballo a TV3… Què passa?. Vull fer dues peticions: Que torni 'El Diario' i treballar a TV3". Qui sap si ara que la presentadora de Telecinco, Nuria Marin i la influencer Laura Escanes han fet el salt a la cadena catalana, Daviú podria també podria seguir el mateix camí.

ETIQUETES:

Deixa un comentari