DEP

Mor el creador de "Cuéntame", Eduardo Ladrón de Guevara, el mateix dia que TVE emet el final de la sèrie

El guionista i cocreador de la mítica sèrie de La 1 ha mort als 80 anys d'edat a Madrid

Eduardo Ladrón de Guevara amb alguns dels actors de "Cuéntame"

El guionista i cocreador de la mítica sèrie Cuéntame cómo pasó, Eduardo Ladrón de Guevara, ha mort aquest dimecres 29 de novembre a Madrid als 80 anys d'edat. Una tràgica notícia que arriba el mateix dia que TVE emetrà el darrer episodi de la històrica ficció que arriba al seu final després de 22 anys, 23 temporades i 413 capítols.

Ladrón de Guevara va començar la seva carrera professional com a periodista fins que va fer el salt a la ficció, escrivint guions per a sèries icòniquies com Farmacia de guardia, Los ladrones van a la oficina o Querido maestro.

El seu traspàs arriba quan no fa ni dues setmanes que el guionista va generar força rebombori arran d'unes declaracions que va fer durant un col·loqui amb motiu del final de Cuéntame. El guionista va carregar amb duresa contra alguns dels seus actors que, segons ell, no van fer fàcil la seva feina durant els 22 anys que ha durat la sèrie. Ladrón de Guevara també va afegir que li hauria agradat que la sèrie "hagués estat més crítica amb el franquisme".

Només uns dies abans, la històrica María Galiana, que interpreta al personatge de l'Herminia, havia assegurat en una entrevista que en aquests anys va haver-hi moltes vegades que va haver de "llegir la cartilla" als guionistes. "Els deia que això no era un culebrot venceçolà", va arribar a dir l'actriu.

ETIQUETES:

Deixa un comentari