CONCURS

Marc Ribas, incrèdul al "Joc de cartes" de les Terres de l'Ebre per un calamar farcit de brutícia

El concurs culinari de Marc Ribas va fer parada a les comarques del sud de Catalunya

Marc Ribas queda estupefacte amb el seu calamar a "Joc de cartes"

Aquesta setmana la furgoneta del Joc de cartes de Marc Ribas ha fet parada a a les Terres de l'Ebre per trobar el restaurant més singular de la zona. Singulars pel concepte, per la història, pel tipus de menjar o pels propietaris que hi ha al darrere. A Amposta van visitar un espai que no fa gaire que ha obert les portes. En Paolo Varesano és el propietari i xef del Gallery 97, un restaurant decorat per ell mateix i on fa una cuina fusió molt singular.

A Deltebre van descobrir l'únic restaurant de sushi amb producte del Delta i amb una propietària molt zen, Margaret Morelló. La ruta per les Terres de l'Ebre va continuar fins a arribar a les Cases d'Alcanar, al restaurant Les Palmeres, que ha renascut fins a 5 vegades gràcies a l'esforç de l'Aida Reverté i del seu marit. I, sense sortir de les Cases, van tastar el producte fresc de la Pescateria Magda Espai Gastronòmic, capitanejada per Magda Nos Paris.

Va ser precisament a la Pescateria de la Magda on es va viure un dels moments més desagradables del capítol quan el Marc es va trobar amb el seu calamar sense netejar. "Ostres! No està net…", va exclamar el presentador de TV3, que no va dubtar en anar a la cuina a dir-ho a la responsable: "Magda No heu netejat el calamar!"."Això són els ous, disculpa", li va dir ella, mirant de treure's la responsabilitat de sobre i acusant al seu ajudant de cuina.

Per si això no fos poc, la Magda va tornar a servir el mateix calamar encara mig brut. "Encara surt brutícia", va dir en Marc incrèdul.

El calamar ple de brutícia a "Joc de cartes"

Victòria molt ajustada

Un fet imperdonable que va situar al restaurant de la Magda en quart lloc amb una nota de 6,1, tot i que el Marc va ser més benevolent i li va donar un 6,8. Els altres tres locals van quedar empatats amb un 7,3 i 7,2. Després del vot del Marc, el Gallery 97 es va situar al capdavant amb un 7,5. Tot i això, el guanyador final del programa va ser el restaurant Les palmeres que es va endur el mig punt del plat estrella per un bunyols de bacallà exquisits i va acabar en primer lloc amb un 7,7.

I la propera setmana… El restaurant més recomanat de Barcelona

Dimecres 6 de desembre, Marc Ribas tornarà a comptar amb quatre professionals de la comunicació per saber quin és, per ells, el restaurant més recomanat de Barcelona. Seran ells qui participaran al capítol en nom dels propietaris per guanyar els 5.000 euros de premi.

Per fer-ho possible, Meritxell Falgueras, sommelier i comunicadora, que representarà el restaurant Xavier Pellicer; amb Ricard Martín, editor de la secció "Menjar i beure" del Time Out Barcelona, representarà el Restaurant Ca l'Agut; Sofia Janer, pastissera i influencer, recomanarà el Restaurant Alapar, i, finalment, David Ruiz, periodista gastronòmic d'Elle Gourmet, presentarà el Restaurant Brabo.

ETIQUETES:

Deixa un comentari