TRUE CRIME

"Crims" fa el salt a Netflix i no tornarà a TV3 fins al setembre del 2024

Carles Porta també acaba d'estrenar "Luz en la oscuridad" a Movistar Plus+ i ja prepara dues sèries més per a Atresmedia i TV3

"Crims" també arriba a Netflix

L'èxit del Crims de Carles Porta segueix sense aturador. Després del gran èxit d'audiència que han aconseguit les primeres quatre temporades del programa a TV3, ara són les plataformes de pagament les que han fixat el seu ull en l'espai de true crime. Primer va ser Movistar Plus+ la que va adquirir els drets d'emissió dels episodis del crim de la Guàrdia Urbana, i recentment acaba d'estrenar Luz en la oscuridad, la versió espanyola del Crims de TV3.

Al juny del 2023, Atresmedia, el grup que engloba Antena 3 i La Sexta, també va anunciar que preparava una sèrie amb la productora de Carles Porta i que es dirà 33 días. La ficció estarà inspirada en la història de la fugida de Manel Brito i Javier Picatoste de la presó de Lleida. Es dona la circumstància que aquest va ser el primer cas que va emetre TV3 amb un doble capítol que va arrasar amb 541.000 espectadors (22,5%) i 490.000 (26,6%) respectivament.

Crímenes a Netflix

Per si tot això no fos poc, Netflix, també ha incorporat al seu catàleg el true crime de TV3 després de l'èxit de repercussió de la sèrie El cuerpo en llamas i Las cintas de Rosa Peral sobre el crim de la Guàrdia Urbana. La plataforma ja ofereix els quatre episodis especials sobre el crim dels exagents Rosa Peral i Albert López, doblats al castellà i sota el nom de Crímenes.

Uns capítols que ja s'han situat entre el més vist de la plataforma. A partir del proper mes de gener, Netflix també incorporarà les dues primeres temporades completes de Crims.

Cinquena temporada i nova sèrie a TV3

Crims que es va estrenar a TV3 l'any 2020 i ja acumula 33 episodis, no tornarà a l'antena de la cadena pública fins el mes de setembre del 2024 quan emetrà la seva cinquena temporada. La nova tenda d'episodis tindrà un pressupost de gairebé 2,2 milions d'euros. En paral·lel a això, Porta també prepara una sèrie per a TV3 que s'estrenarà el proper mes de març. Es tracta de Tor, la muntanya maleïda que constarà de 6 episodis.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Amparo

    Confiem que els programes que faci per Netlix i totes eixes cadenes de pago, acaben passant finalment per tv3, una servidora ni te necessitat ni pot abonar-se a cadenes on hagis de pagar per veure la televisió. Carles Costa ha de tindre present que li hem estat molt, peró que molt fidels, i fideles, i li hem vist al menys dues vegades els capitols de televisió, i tots els de Cat/Ràdio. I si, Brito i Picatoste és esplèndit, com em va recordar "A san gre fria" de Capote, i que un gran director de cine, no recorde pas el nom, va portar al cinema. T'esperem Carles, no ens defraudes pas.

Deixa un comentari