DIUMENGE A LA NIT

TV3 aixeca la seva graella i anuncia un especial amb Toni Cruanyes des d'Israel

La cadena pública emetrà "La guerra eterna", un especial informatiu sobre el conflicte entre Hamas i Israel

Toni Cruanyes viatjarà a Jerusalem

El conflicte bèl·lic obert entre Hamàs i Israel ha provocat que TV3 hagi decidit aixecar la graella prevista per aquest diumenge 15 d'octubre. Al seu lloc, la cadena emetrà un especial informatiu titulat "La guerra eterna", amb el presentador del TN Vespre, Toni Cruanyes, que serà a Jerusalem, juntament amb la resta de l'equip d'enviats especials sobre el terreny.

Al plató de TV3, Raquel Sans, analitzarà amb experts i analistes totes les claus del que està passant i resoldre totes les incògnites. Al programa especial, hi participaran la corresponsal a Jerusalem, Roser Oliver, i els enviats especials, amb Xesco Reverter i Clara Barbal, des de la frontera amb Gaza.

Tres excorresponsals de TV3 al Pròxim Orient, Albert Elfa, Geni Lozano i Isabel Galí, ajudaran a posar-hi context, i Lídia Heredia, des de Washington, i Joan Raventós, des de Brussel·les, explicaran les conseqüències internacionals de la guerra.

L'especial estarà codirigit per Joan Carles Peris i Xavi Rossinyol, i serà elaborat per la secció d'Internacional dels Serveis Informatius de TV3. El canvi de programació implicarà que aquesta setmana TV3 no emetrà el 30 Minuts ni la sèrie Els hereus de la terra.

ETIQUETES:

Deixa un comentari