DURA CRÍTICA

Toni Clapés, molt contundent amb el tancament de 8tv: "Aplaudeixo als visionaris que se n'alegren"

"Ens quedarem amb un únic mitjà com passa a les dictadures", ha criticat el presentador del "Versió a RAC1"

Toni Clapés lamenta el final de 8tv

El tancament definitiu de 8tv ha provocat la reacció de molts presentadors que no han dubtat en lamentar la pèrdua d'un altre mitjà de comunicació en català. Un dels més contundents ha estat Toni Clapés, que ha dit la seva des dels micròfons del Versió RAC1.

"És una molt mala notícia perquè cada vegada hi ha menys sortides professionals per la gent que es guanya la vida en mitjans audiovisuals. Hi ha molta gent que se n'alegra. Estic convençut que a la Corpo (CCMA) han destapat el cava. Aquest país és així, sempre ens fem mal els uns als altres…", ha criticat.

"Que tanqui una televisió privada com 8tv és una pèssima notícia. Ara només ens queda una televisió, que són els mitjans de la CCMA i això empobreix el mercat audivosual català. A menys opcions, menys possibiliats de feina, menys riquesa cultural i professional, ens quedarem amb un únic mitjà com passa a les dictadures. Després ens estranyem que la gent marxi a Madrid a guanyar-se la vida on per cert, et tracten i et paguen millor i tenen més cura d'aquí", ha prosseguit dient el presentador de RAC1.

"Sense les ajudes ni hi seríem"

Clapés també ha posat èmfasi en el fet que cada vegada hi han menys desconnexions de les grans cadenes de ràdio. "Si volem aquest futur pel nostre país, doncs aplaudeixo els visionaris i els que estan obessionats per acabar amb qualsevol mitjà que faci competència. Sense les ajudes ja ni hi seríem. Per què no ha aguntat 8tv? Per què és inviable i val milions i milions d'euros, com una ràdio. Els diaris de paper la gran majoria s'ho hauran de replantejar perquè no donen ni cinc. I a partí d'aquí que cadascú celebri el que vulgui…", ha sentenciat.

Escolta l'àudio aquí:

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. Amparo

    Aquesta PATUM no veu mès enllà dels dominis del condesito. Perqué no activa ella mateixa (a la PATUM em refereixo) una nou canal televisiu i evitaria la dictadura apocalíptica que diu que patim?. Ajudes?, les demanes. No en saps d'això?, pregunta al condesito. Ja somnio amb el proper CANAL LA PATUM, quina maravella!

  2. Sara vilalta

    clapés no coneix el món audiovisual català? la xarxa de televisions locals aplega un gran nombre de televisions privades, i no només hi ha les que s'apleguen a la xarxa, sinó moltes més. s'hi guanyen la vida centenars de professionals.
    qui no vol veure més enllà del nas, no hi veu.

Deixa un comentari