PROBLEMES DE SO

Entrevista surrealista de Jordi Basté amb una convidada anònima: "Se li sent la veu!"

El presentador de RAC1 ha mantingut una fallida conversa amb una treballadora de Facebook que volia mantenir l'anonimat

Jordi Basté a RAC1

El Món a RAC1 de Jordi Basté ha protagonitzat un moment surrealista durant una entrevista al programa d'aquest divendres. L'espai s'ha fet ressò del reportatge publicat a La Vanguardia que explica com els moderadors de Facebook de Barcelona emmalalteixen pel contingut atroç que han de revisar. Vídeos de violència brutal com assassinats, violacions, abusos a nadons o suïcidis. Un fet que ha provocat que un 20% dels treballadors de la companyia estiguin de baixa mèdica.

"M'estalviaré coses que explica l'article perquè crec que no són hores. És el vídeo d'un home alcoholitzat que assassina davant de la càmera al seu fill, un nadó de mesos amb un ganivet al pit", ha explicat Basté als seus oients, abans d'anunciar una entrevista amb una de les treballadores de Facebook a la Torre Glòries de Barcelona, que han de revisar aquest tipus de continguts. "Això sí, amb la veu distorsionada", ha puntualitzat.

"Li direm Pilar tot i que no és el seu nom real", ha avisat el presentador abans de saludar a la convidada. Malgrat això, l'entrevista ha començat amb una distorsió erràtica de la veu que ha deixat al descobert la veu de la dona. "Espera que ho arreglarem…", ha afegit Basté pocs minuts després en adonar-se de l'error. Al cap de poca estona, el de RAC1 ha continuat la conversa anunciant que els tècnics de so posarien veu de Barrufet a la dona.

"Demano disculpes"

Tot plegat, ha provocat que molts oients del programa hagin esclatat a les xarxes: "Se li sent la veu perfectament!!", han avisat. "Amb aquesta entrevista han perdut la feina dues persones: el tècnic de so i la Pilar, que ja saben qui és des del minut 1. Felicitats", ha criticat una oient. "Sembla que faci dos dies que feu ràdio. Lamentable no saber distorsionar una veu per evitar que es reconegui al testimoni i perquè els oients poguem entendre'l", ha sentenciat un altre usuari.

Després d'un tall publicitari, el presentador ha entomat el 'mea culpa': "Demano disculpes pel que ha passat abans amb l'entrevistada perquè ha estat un moment de ràdio tant graciós com indigne. La responsabilitat és meva. De vegades les coses s'han de provar. Tenim els millors tècnics del món però hem tirat una senyora que semblava del 'País de los Pitufos'".

Escolta l'àudio a partir del minut 23:45

ETIQUETES:

Deixa un comentari