PRESENTADOR

Frank Blanco revela els incòmodes tocaments que li va fer Mercedes Milá: "Jo tenia molta por"

"Això, avui dia, no sé si m'ho hauria pres bé", ha assegurat el presentador sobre l'episodi que va viure al matinal de Los40

Frank Blanco al plató de "GH VIP" (Instagram)

El presentador català Frank Blanco ha revelat l'incòmode moment que va viure en un estudi de ràdio amb Mercedes Milá. L'ex de 8tv ho ha explicat al programa A las Bravas de la Cadena SER mentre recordava algunes de les anècdotes viscudes durant la seva etapa al matinal de Los40, Anda Ya!.

Segons ha explicat, un d'aquests moments va ser el dia que Mercedes Milá va visitar el programa i la veterana periodista li va tocar els genitals per saludar-lo. "Només l'havia vist una vegada a la meva vida. No teníem confiança. Ella es va dirigir a mi i em va tocar amb la seva mà els meus testicles i una mica el penis. Jo tenia molta por i li vaig preguntar el per què de tot això", ha relatat Blanco.

"És per veure si els tens com Wyoming!", explica que li va respondre Milá. "Jo no podia sortir de la meva sorpresa. Acabava de rebre a Mercedes Milá en el meu estudi de ràdio i m'havia tocat els ous. Això, avui dia, no sé si m'ho hauria pres bé sense tenir confiança", assegura el presentador.

ETIQUETES:

Deixa un comentari