3CAT

Cristina Solias, nova corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Moscou

La periodista de Martorell substitueix Noel Rodríguez, al terreny des de la tardor del 2021, després d'anys seguint el conflicte

Cristina Solias
Cristina Solias, en una connexió des de Madrid / 3Cat

La periodista Cristina Solias ha estat nomenada nova corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Moscou. Així, agafarà el relleu al periodista Noel Rodríguez, que s'hi va traslladar la tardor del 2021, mesos abans de l'esclat de la guerra a Ucraïna. Segons detalla 3Cat, es tracta d'una renovació amb què volen mantenir "l'aposta per la informació internacional en una de les principals europees".

Nascuda a Martorell l'any 1989, Solias es va incorporar el 2019 al programa Planta Baixa de TV3. Després de tres anys al magazín presentat per Ricard Ustrell, des del mes de juliol passat, just abans de les eleccions espanyoles del 23-J, es va incorporar a la redacció del 3Cat a Madrid.

Durant la seva etapa a TV3, Solias, que fins fa uns mesos era també articulista de Nació, va cobrir la guerra entre Rússia i Ucraïna de prop, traslladant-se sobre el terreny en algunes de les setmanes més crues. A més, es tracta d'un conflicte que ha seguit activament des del 2014, quan formava part de la redacció de RAC1.

Es tracta d'una periodista amb experiència en la cobertura d'informació internacional: va cobrir sobre el terreny les novetats sobre el corralito a Grècia i els atemptats de París. A més, també va cobrir l'alliberament de les tres capitals d'Estat Islàmic a Líbia, l'Iraq i Síria.

ETIQUETES:

Deixa un comentari