ACTOR CATALÀ

Carlos Cuevas explica per què es nega a viure a Madrid: "No canvio Barcelona per a res"

"Visc a Barcelona per voluntat pròpia i quan vaig a treballar a fora em posen un hotel o un apartament", ha assegurat l'actor

Carlos Cuevas durant l'entrevista a Catalunya Ràdio

Carlos Cuevas (27), conegut per molts espectadors catalans pel ser en Biel de Ventdelplà, el Pol Rubio de Merlí, o el seu recent personatge a Cites Barcelona, ha concedit una personal i sincera entrevista al Que no surti d'aquí de Catalunya Ràdio. L'actor de Montcada i Reixac ha començat la seva conversa reconeixent que és més diürn que nocturn: "Jo no soc gaire de festa. No m'hi veureu massa! Qui es pot permetre una festa és qui no matina el dia següent. Abans em trobareu en un vermut que en una discoteca".

El popular actor que ja s'acosta a la trentena, també ha reconegut que es troba en un canvi d'etapa personal. "Avui he anat a teràpia i hem parlat de l'edat. No em noto que estigui en crisi per sí pujant un altre graó. Em noto més serè", ha explicat.

"A Madrid no hi ha més feina"

A banda de treballar a TV3, Cuevas també ha fet molts personatges a les sèries de les cadenes espanyoles i les plataformes de pagament. De fet, acaba d'estrenar la pel·lícula La Ternura. Tot i això, mai ha decidit marxar a viure a Madrid com sí que han fet molts dels seus companys. Aquest és el seu raonament:

"És una decisió meva. Vaig arribar a tenir dues cases però era una sagnada de diners. Jo visc a Barcelona per voluntat pròpia i quan vaig a treballar a fora em posen un hotel o un apartament. Agafo els AVE i els avions que em fan falta. I no ho canvio per res. Pels amics, per la gent, pel clima, per la gastronomia… A Madrid hi ha més festes i més llocs on tu et pots deixar veure si tu vols jugar a aquest joc. Quan vaig a un càsting a Madrid agafo un AVE que ara estan barats. Abans havies de pagar 180 euros per anar i tornar, ara per 50 o 30 euros hi vas".

"No hi ha més feina a Madrid. Jo he rodat moltes produccions grosses a Barcelona com Merlí o Smiley. Tot el que he rodat aquest any ha estat aquí", ha afegit.

"Si algú em reconeix al meu carrer no entro a casa"

Cuevas també ha parlat de com gestiona la seva popularitat i fama quan va pel carrer. "Intento protegir la meva intimitat i la del meu entorn tot el que es pugui. Faig coses molt frikis. Per exemple, si veig que algú m'ha reconegut al meu carrer no poso la clau al portal i dono una volta o faig veure que miro el mòbil", ha reconegut. 

Mira la conversa sencera aquí:

ETIQUETES:

Deixa un comentari