METEORÒLEG

Alfred Rodríguez Picó revela per què va marxar de TV3: "No estava treballant a gust"

L'home del temps més popular de TV3 va tornar a la cadena que va abandonar l'any 2002 després de pressions i rumors diversos

Alfred Rodríguez Picó a "Col·lapse"

El Col·lapse de Ricard Ustrell d'aquest dissabte va comptar amb una de les cares més mítiques de la cadena durant els seus inicis com és el meteoròleg Alfred Rodríguez Picó (65). Va ser l'home del temps més popular de TV3 durant gairebé vint anys. Va començar l'any 1983 i va plegar l'any 2002 per sorpresa dels espectadors catalans que el seguien amb devoció.

Tal era l'èxit, que l'any 1995 el meteoròleg es va haver d'agafar un any sabàtic perquè l'excés de feina el va sobrepassar. "Treballava de dilluns a diumenge i em vaig col·lapsar. No aguantava més i necesitava respirar", va explicar. Una decisió que va aixecar tota mena de rumors, tal i com va reconèixer ell mateix en una entrevista recent a 8tv: "Van dir que tenia la sida, que m'havia fitxat Tele 5, que m'havia atropellat un camió i m'havia matat, fins i tot van trucar a la meva mare per donar-li el condol…".

"Vaig trucar a la revista Lecturas"

Per desmentir totes aquestes notícies falses, el meteoròleg va decidir trucar a una revista del cor, tal i com va revelar aquest dissabte: "N'estava fart i vaig decidir trucar a la revista 'Lecturas' i els vaig dir que em fessin un reportatge en banyador a la platja per acabar amb els rumors".

Després d'aquesta aturada, Picó va tornar a TV3 l'any 96 i s'hi va estar fins al novembre del 2002 quan va deixar la cadena de manera definitiva: "M'en vaig anar perquè feia temps que no estava treballant a gust. Havia perdut la il·lusió".

"Em van agredir al metro de Barcelona"

L'home del temps també va parlar de la seva homosexualitat. "A finals dels 80 ja vaig dir que era gai. Sempre ho he portat amb absoluta naturalitat. Malgrat això, va revelar haver patit dues agressions discriminatòries. Una al metro de Barcelona "Uns caps rapats em van amençar de mort i em va deixar tocat. També al Maresme, uns joves em van escridassar: 'Mira el 'maricón' de la tele".

"Jo penso que el problema el tenen ells, jo no en tinc cap de problema. Soc com soc i ja està", va dir entre els aplaudiments del públic. "Fa 24 anys que estic amb el José el meu marit, la persona més meravellosa del món", va celebrar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari