ACTRIU

Úrsula Corberó revela un problema de salut que arrossega des de fa molts anys

L'actriu catalana triomfa a Netflix amb les audiències d''El cuerpo en llamas', la sèrie sobre el crim de la Guàrdia Urbana

Corberó, en el pòdcast | La Script

Úrsula Corberó torna a ser una de les actrius de referència del moment. Després del seu immens èxit amb la sèrie espanyola La casa de papel, torna a arrasar arreu del món (especialment a Catalunya i la resta de l'Estat) amb la sèrie sobre el crim de la Guàrdia Urbana.

L'actriu catalana interpreta a Rosa Peral a El cuerpo en llamas, ficció televisiva en la que comparteix pantalla amb Quim Gutíerrez i José Manuel Poga. Per poder fer promoció de la sèrie, Corberó ha realitzat entrevistes a diversos mitjans i, fins i tot, va arribar a participar en un directe amb Ibai Llanos.

En el pòdcast La Script, de la periodista experta en cinema i sèries María Guerra, Corberó ha abordat diverses qüestions sobre la seva carrera, l'èxit de la seva darrera sèrie, problemes de primera plana de l'actualitat i també dificultats de salut que arrossega des de fa anys. En concret, l'actriu de Sant Pere de Vilamajor ha revelat que pateix una malaltia amb la qual ha hagut de conviure des que va néixer.

"No ho he dit mai perquè sona una mica malament, però tinc un retard ossi de cinc anys", ha explicat als micròfons del pòdcast. Corberó ha assegurat, però, que en l'edat actual no es nota, però quan era jove era molt evident. "Amb 15 anys, les meves amigues ja utilitzaven la talla XS de Bershka i jo anava amb la talla 14 del Zara Kids", ha explicat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari