MALA RATXA

Telecinco retira el nou programa de Jorge Javier Vázquez de la nit dels dijous pel seu fracàs d'audiència

Després de només sis emissions, l'espai serà rellevat de la nit del dijous i al seu lloc, s'avançarà l'inici de la gala de "GH VIP 8"

Jorge Javier Vázquez a "Cuentos chinos"

Mala peça al teler per a Cuentos chinos, el nou programa de Jorge Javier Vázquez a Telecinco. Després de només sis emissions, l'espai serà cancel·lat de la nit del dijous i al seu lloc, s'avançarà l'inici de la gala de GH VIP 8. Segons ha informat la cadena, el reality començarà a les 21.50 hores, i per tant, deixarà sense espai al programa del badaloní, que emetrà el seu darrer programa setmanal aquest dimecres a la nit.

La dràstica decisió arriba després del nou mínim d'audiència del programa que aquest dimarts va fer un 6,7% de quota a Espanya (6,1% a Catalunya) sent la cinquena opció de la seva franja. A la cadena rival, El Hormiguero de Pablo Motos va liderar amb un fantàstic 17,1% (11,6% a Catalunya).

Unes xifres insostenibles que havien deixat l'oferta de prime time de Telecinco amb seriosos problemes per remuntar els espectadors. Per mirar de revertir aquesta situació, la gala de GH VIP 8 d'aquest dijous començarà just després de l'informatiu. Cal recordar que el reality es va estrenar fa una setmana amb un escàs 13,4% a Espanya (9,4% a Catalunya), sent l'estrena menys vista de la seva història.

Jorge Javier Vázquez a "Cuentos chinos"

Jorge Javier: "Les audiències són millorables"

Un moviment que esdevé un nou contratemps professional per a l'expresentador de Sálvame, que casualment també va ser rellevat del concurs de telerealitat que aquest any condueix Marta Flich. "Les audiències del programa són, sent benèvols, manifestament millorables. Personalment, tampoc estan responent a les meves expectatives. Esperava unes xifres millors. Estic lluitant per treure el cap i sobreviure", ha reconegut el mateix Jorge Javier a la revista Lecturas. El futur del programa podria tenir els dies comptats.

Evolució de la quota d'audiència de Cuentos chinos:

(entre parèntesi, la dada a Espanya)

  • 11/09: 7,5% (9,4%)
  • 12/09: 5,5% (7,0%)
  • 13/09: 5,3% 6,8%)
  • 14/09: 5,2% (7,4%)
  • 18/09: 6,2% (7,1%)
  • 19/09: 6,1% (6,7%)

ETIQUETES:

Deixa un comentari