DILLUNS 25

Llucià Ferrer presentarà el Piromusical de la Mercè 2023 amb la música del Sónar

El presentador de l'"Atrapa'm si pots" conduirà l'acte que posarà el punt final a les Festes de la Mercè de Barcelona

Llucià Ferrer presentarà el Piromusical d'aquest 2023

El proper dilluns 25 de setembre, a les 22.00, TV3 emetrà en directe el Piromusical, com cada any, posarà el punt final a les Festes de la Mercè de Barcelona. Llucià Ferrer, presentador de l'Atrapa'm si pots, serà l'encarregat de conduir l'espectacle, des de l'avinguda Reina Maria Cristina de Barcelona.

Un espectacle pirotècnic que oferirà diversos efectes de foc, llum, música amb cinc blocs musicals diferenciats amb més de 50 cançons. Per primera vegada la música la posarà el Sónar per celebrar els seus 30 anys d'història. Seran 30 minuts de llum i color al compàs de música urbana i de noms clàssics i llegendaris de l'electrònica, que han actuat al festival des del 1994.

Els focs ballaran al ritme d'artistes catalanes com Rosalía i Bad Gyal, i d'estrelles internacionals com Daft Punk, Björk, Nathy Peluso, Grace Jones o els Pet Shop Boys.

TV3 comptarà amb un dron que oferirà espectaculars imatges de l'espectacle des de 120 metres d'alçada, que proporcionarà als espectadors un punt de vista espectacular. Cal recordar que l'esdeveniment és un dels espais que més audiència aconsegueix cada any a TV3.

L'edició del 2022 va ser seguida per 670.000 espectadors, un magnífic 31,4% de quota. Quan s'acabi l'acte, al voltant de les 22.45, TV3 emetrà un nou episodi d'El Foraster des del municipi de Xerta.

ETIQUETES:

Deixa un comentari