SORPRESA

La presentadora de Telecinco, Nuria Marín, fitxa per l'"Està passant" de Toni Soler a TV3

La periodista aranesa tindrà una secció setmanal pròpia a l'espai dels vespres de la cadena pública

Nuria Marín al plató de "Socialité"

La periodista aranesa, Nuria Marín (41), ha fitxat per l'Està passant de Toni Soler a TV3. Segons ha avançat el periodista Rocco Steinhäusser i ha pogut confirmar elmondelatele.cat, la presentadora que des de fa anys treballa a diversos programes de Telecinco com Socialité, tindrà una secció pròpia a l'espai de TV3.

Marín s'estrenarà aquest mateix dimarts 5 de setembre per comentar notícies relaciones amb els influencers, personatges famosos, etc… D'aquesta manera, la presentadora de Telecinco tornarà a la cadena pública després d'una breu col·laboració al fallit magazín A tota pantalla de Núria Roca.

La seva darrera aparició a la cadena catalana va ser el passat mes de gener del 2023, quan va ser entrevistada al Zona Franca de Joel Díaz. En aquella ocasió, la presentadora va aprofitar la conversa per revelar que el guionista del late night, JuanLu De Paolis, és el seu marit des de fa més de 20 anys.

A partir d'ara, Marín seguirà apareixent als migdies del cap de setmana a Telecinco i els dimarts la podrem veure a TV3. Ben tornada Nuria!

Així ha estat la seva estrena a TV3:

ETIQUETES:

Deixa un comentari