CARTA

La dona de l'exmarit de Rosa Peral respon l'ex-guàrdia urbana condemnada: "No ho puc permetre"

"Donaria el que fos per no haver-me vist mai involucrada en una cosa així, especialment per la nena", assegura la dona en una carta a Telecinco

La dona de l'exmarit de Rosa Peral li respon a Telecinco

L'estrena de la sèrie El cuerpo en llamas sobre el crim de la Guàrdia Urbana a Netflix continua generant tota mena de comentaris i titulars. La ficció protagonitzada per Úrsula Corberó Quim Gutiérrez es va estrenar el passat 8 de setembre i de seguida es va situar al primer lloc del rànquing de les sèries més vistes. Per si això no fos poc, la plataforma també ha estrenat la sèrie documental Las cintas de Rosa Peral en la què la condemnada dona la seva versió del cas.

Amb aquest pretext, les cadenes de televisió miren de treure partit al tema amb noves revelacions. Aquest dimecres, el programa Vamos a ver de Telecinco ha fet pública una carta d'Antonia, la dona de l'exmarit de Rosa Peral en la què respon a l'ex de la Guàrdia Urbana que l'havia acusat d'haver prestat fals testimoni al judici.

En la seva declaració, Antonia va arribar a dir que la filla de Peral li havia explicat que la seva mare havia pujat plena de sang i que va rentar la roba amb lleixiu i es va dutxar. I no només això, l'actual parella del Rubén va assegurar que havia estat més afectada ella que la pròpia Peral per la mort del Pedro.

Després de sis anys d'aquell crim, l'actual parella de l'exmarit de Peral ha trencat el seu silenci, carregant contra Peral pel que aquesta ha dit d'ella al documental de Netflix: "Em veig en l'obligació de respondre, per al·lusions, a les greus i desafortunades acusacions que la protagonista fa contra la meva persona. Vull declarar que Rosa i jo no ens portàvem malament, tal com ella explica", comença dient la nota.

"Uns fets tan horribles"

"Durant els tràmits del divorci, jo sempre he intentat mediar entre tots dos per a rebaixar la tensió, escoltant les queixes que ella (Rosa) tenia sobre Rubén, fins i tot retraient-li a ell si hi havia alguna actuació seva que no m'agradava… Des que es va produir la desaparició del Pedro i fins que la van detenir li vaig mostrar la meva comprensió i afecte trucant-la constament per saber com se sentia", afegeix.

"No va ser fins després de les meves declaracions al judici, en les que òbviament surt perjudicada, quan em converteixo, juntament amb en Rubén en objecte de la seva ira. Rosa dona a entendre de manera malintencionada que la meva declaració com a testimoni és falsa, inventant-me un relat per condemnar-la. No puc permetre que se m'acusi de fals testimoni en un judici d'uns fets tan greus", assegura l'actual parella del Rubén.

Antonia acaba la seva carta assegurant que "donaria el que fos per no haver-me vist mai involucrada en una cosa així, però molt especialment per a la nena a la qual cada dia cuido, alimento i estimo com si fos la meva filla, no hagués hagut de presenciar uns fets tan horribles".

La carta de la dona de l'exmarit de Rosa Peral a "Vamos a ver"

ETIQUETES:

Deixa un comentari