CRIM

El periodista Toni Muñoz carrega contra el documental "Las cintas de Rosa Peral: "Se'ns va enganyar"

El primer periodista que va reconstruir els fets del crim ha criticat la sèrie per no ajustar-se a la realitat del que va passar: "És parcial"

"Las cintas de Rosa Peral" a Netflix

L'estrena de la sèrie El cuerpo en llamas sobre el crim de la Guàrdia Urbana a Netflix ha estat tot un èxit a la plataforma. La ficció es va estrenar el passat 8 de setembre i de seguida es va situar al primer lloc del rànquing de les sèries més vistes. Tot i això, la sèrie protagonitzada per Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez no ha estat exempta de polèmica.

Toni Muñoz, el primer periodista que va reconstruir els fets al llibre "Solo tú me tendrás", ha criticat la sèrie per no ajustar-se a la realitat del que va passar. "Diferències entre la realitat i la ficció. Rosa Peral no va ser detinguda a casa seva. Va anar voluntàriament a una comissaria dels Mossos per acusar a l'Albert en un intent desesperat per salvar-se", ha escrit a les seves xarxes socials.

Aquest dimarts, el periodista va ser entrevistat al Versió RAC1 de Toni Clapés, on va carregar contra el documental Las cintas de Rosa Peral que també s'ha estrenat a Netflix. "A mi i a d'altres persones que hi vam participar, se'ns va enganyar. No se'ns va dir que era per donar exclusivament la versió de Rosa Peral", va assegurar.

"Rosa Peral va ser qui va liderar el crim"

Per a Muñoz, el que intenta fer el documental és dir que el judici no va ser just i que se la va condemnar injustament per la seva exposició mediàtica: "Diuen és que no hi havia prou proves i van posant imatges de quan ella era petita… És un documental parcial que intenta generar dubtes a la opinió pública i als espectadors de si realment Peral és culpable de l'assassinat del seu nòvio".

És per això, que el periodista va voler recordar com Peral va ser qui va liderar l'assassinat del seu nòvio: "Rosa Peral estava al lloc el crim a l'hora del crim. Ella és qui posa el cos del seu nòvio al maleter del cotxe, conjuntament amb l'Albert López. Ella té un paper de lideratge del crim. És qui condueix el cotxe cap al pantà de Foix amb el cadàver. L'Albert viu a Badalona, no sap ni on està situat el lloc".

"La nit dels fets, ella està a casa seva amb el seu nòvio. Ella va ser qui va conduir al Pedro a l'habitació de baix, després d'haver-li subministrat algun tipus de substància. Això és estrany perquè si tu et trobes malament o bé t'asseus al sofà o bé te'n vas al llit i no te'n vas al pis de baix que no hi havia res. Aquí ja estava preparant el seu assassinat i va ser ella qui va trucar a l'Albert perquè vingués a les 3 de la matinada per cometre el crim. Després d'això, van carregar el cadàver al maleter del cotxe i l'Albert va marxar. Ella es va quedar a casa seva sola amb el cotxe amb el cos del seu nòvio mort i durant tot le dia aquell cotxe es va quedar al jardí de casa seva", va afegir.

"Quan els mossos quan escorcollen la casa de Rosa Peral, es troben que el mòbil del seu exmarit està a l'armari. No se l'havia quedat l'Albert. Al documental, ella no explica la meitat de les coses i només diu que se la criminalitza per ser dona i per la seva vida sentimental", va sentenciar Muñoz.

"Ella té una gran capacitat de perssuasió i tota la vida s'havia sortit amb la seva i es pensava que en aquest cas també li sortiria bé però els Mossos es basen en proves. Rosa Peral ha tingut un judici just basat en unes proves clares que ella no va saber contraposar", va concloure.

Escolta l'àudio:

ETIQUETES:

Deixa un comentari