22A EDICIÓ

Així serà la gala "Catalunya aixeca el teló" del 2023 que TV3 emetrà aquest dimarts

La 22a edició celebrarà l'humor del teatre amb un espectacle des del Liceu, conduït per l'actor Oriol Pla

L'acte estarà conduït per l'actor Oriol Pla

TV3 emetrà aquest dimarts 5 de setembre a les 22.00h la ja tradicional gala "Catalunya aixeca el teló", que obre la temporada teatral del país. En aquesta ocasió, la 22a edició celebrarà l'humor del teatre amb un espectacle des del Liceu, conduït per l'actor Oriol Pla. Un esdeveniment que cada any obre la graella nocturna de TV3 amb una bona acceptació entre el públic. L'edició del 2022 va aconseguir una audiència mitjana de 270.000 espectadors i un bon 15,5%.

La gala d'aquest any estarà dirigida per Roger Julià i amb guió d'Adrià Cuatrecases, i entre d'altres, es preguntarà què passaria si un canvi en el Codi Penal prohibís l'humor i els espectacles d'humor? Com reaccionarien els humoristes? I com seria la repressió?

De Lloll Bertran a Emma Vilarasau

Una gala que comptarà amb la participació d'un bon grapat d'actors, actrius i humoristes catalans, com ara Tortell Poltrona, Judit Martín, Lloll Bertran, Pepa Plana, David Verdaguer, Berto Romero, Carles Xuriguera, Fel Faixedas, Emma Vilarasau, Carles Sans i Joan Pera, entre molts d'altres, així com també el poeta Josep Pedrals i diversos dramaturgs que tenen un repte durant la gala.

A partir de les 23.10, l'humor continuarà centrant la programació de TV3, que recuperarà l'espectacle "Garrick", del Tricicle.

ETIQUETES:

Deixa un comentari