A PARTIR DE DILLUNS

Així quedaran les tardes de Telecinco amb l'arribada del nou programa d'Ana Rosa Quintana

Sandra Barneda continuarà al capdavant d'"Así es la vida" tot i que reduirà la seva durada fins a les 17:00 quan començarà el nou espai de Quintana

Ana Rosa Quintana presentarà "TardeAR"

Telecinco ha desvetllat per fi com quedaran les seves tardes a partir del proper dilluns 18 de setembre amb l'estrena del nou programa d'Ana Rosa Quintana que es dirà TardeAR. Segons ha informat la cadena privada, el nou espai començarà a les 17:00 i s'allargarà fins a les 20:00 hores.

La principal novetat serà que l'Así es la vida de Sandra Barneda i César Muñoz que en principi només s'havia d'emetre durant els mesos d'estiu, finalment seguirà a la graella de 16.45 a 17:00. L'espai de la presentadora catalana que va arrencar amb unes xifres d'audiència molt per sota de les que aconseguia Sálvame, ha anat guanyant adeptes amb el pas de les setmanes, situant-se al voltant del 7-9% de quota.

Ha estat la pròpia Barneda la que ha confirmat a través de les seves xarxes socials que el seu espai segueix a partir de dilluns: "'Avui acaba una etapa però en comença una altra el dilluns que ve. 'Así es la vida' no podria haver estat sense un equip que s'ha desviscut per remuntar cada tarda encara sabent que el seu temps seria limitat", ha apuntat.

L'arribada del nou TardeAR, també suposarà la supressió del concurs de Christian Gálvez, 25 palabras que fins ara s'emetia de 19:00 a 20.00h. En canvi, de 20:00 a 21.00 sí que es mantindrà el concurs Reacción en cadena, que ocuparà la franja prèvia a Informativos Telecinco.

La nova graella de tarda de Telecinco

  • 16.00 h: Así es la vida
  • 17.00 h: TardeAR
  • 20.00 h: Reacción en cadena

ETIQUETES:

Deixa un comentari