SÈRIE DIÀRIA

El "Com si fos ahir" torna a TV3 amb cinc nous personatges i l'estrena de dos nous escenaris

La sèrie torna a la graella amb cares noves i un gimnàs on s'hi viuran trames sentimentals, dramàtiques i de suspens

Imatge del capítol final del "Com si fos ahir"

El Com si fos ahir, la sèrie de les sobretaules de TV3 va acomiadar la seva sisena temporada el passat 21 de juliol amb un capítol final que va deixar a tothom bocabadat. Al darrer minut del capítol, en Quim, un dels personatges més estimats i riallers, va morir després de caure per unes escales de la manera més inesperada possible.

El darrer episodi també va servir per conèixer a la Beth, un nou personatge, interpretat per l'actriu Gemma Brió, (l'Anna de Poblenou i la Marga a El cor de la ciutat) que interpreta a la suposada mare del Toni, i que tindrà un recorregut important durant la pròxima temporada.

La Cati amb el Quim als seus braços

Noves cares

No serà l'única incorporació. També s'hi afegiran l'ex d'Un paso adelante, Sílvia Marty, així com l'actriu Júlia Genís, i els actors Joan Sentís i Albert Ausellé. En total seran cinc nous personatges. A banda d'això, la sèrie estrenarà dos escenaris nous: el pis de la Gina, situat al Poble-sec de Barcelona i que es va comprar amb els diners de l'herència del seu pare; i el Gim Rabbit, un gimnàs que serà l'escenari de trames sentimentals, dramàtiques i, fins i tot, de pur suspens.

La Beth, nou personatge a "Com si fos ahir"

Què passarà als nous episodis?

Als primers capítols després de l'estiu, la Cati, la vídua del Quim, no portarà gaire bé viure sola. Però, de cop i volta, potser trobarà el company ideal per compartir el dol. Mentrestant, el Marc, el seu fill, es concentrarà en la direcció del gimnàs Gim Rabbit, una aventura plena de molts imprevistos que implicarà altres personatges, com el Marcel i l'Eva.

El Toni petit també viurà una aventura. En el seu cas, incerta i emotiva: intentar recuperar la Bet, la seva mare. I, parlant d'emocions, en aquesta nova temporada l'amor causarà entrebancs i sospirs, amb parelles com la Bibi i el Jordi o la Marta i el Salva. I, fins i tot, amb el Litus.

Entre tantes anades i vingudes, els protagonistes també trobaran temps per aturar-se i agafar una mica d'aire. Serà el cas de la Sílvia que, finalment, respirarà tranquil·la perquè l'Emili ha ingressat a la presó. Però aquesta calma podria acabar-se aviat amb l'aparició d'una nova veïna que, per la seva banda, l'Andreu estarà molt interessat en conquistar, ja que havien tingut una relació anys enrere.

Paral·lelament, el Quique actuarà de manera molt misteriosa des del moment en què l'Adrià digui que vol apuntar-se a bàsquet. La Cèlia i la Cristina no entendran què li passa.

La Gemma, després de la mort del Quim, tindrà ganes de "carpe diem" i organitzarà mil activitats per a tothom, com classes de tango amb els de la consultoria. Ningú s'hi voldrà apuntar, però el Miquel apareixerà amb una parella de tango inesperada. De la seva banda, la Noe aprofitarà per apuntar-se al nou gimnàs del Marc i, a poc a poc, es convertirà en una gran còmplice de l'Ivan.

ETIQUETES:

Deixa un comentari