CANVI DE CADENA

Sorpresa a Antena 3: Susanna Griso fitxa al presentador català Miquel Valls

El periodista deixarà Mediaset després de 9 anys i passarà a formar part de l'"Espejo público" d'Antena 3 a partir del 4 de setembre

Miquel Valls al seu darrer programa de 8tv

Nou moviment inesperat a les cadenes privades espanyoles. Segons ha avançat Algo pasa TV i ha pogut confirmar elmondelatele.cat, el periodista català Miquel Valls abandonarà Mediaset després de 9 anys per passar a formar part de l'Espejo público de Susanna Griso a Antena 3 que estrenarà la nova temporada el proper dilluns 4 de setembre.

Nascut a Móra d'Ebre fa 38 anys, Miquel Valls, l'exreporter d'Ana Rosa i expresentador del TVist de TV3 i el 8maníacs de 8tv, farà un nou salt professional als matins de la cadena d'Atresmedia. Un fet destacable tenint en compte que els darrers mesos havia anat guanyat pes a la graella de Mediaset. L'estiu del 2022 va ser l'escollit per conduir el magazín Ya es mediodía i aquesta temporada havia estat copresentador de Cuatro al día.

La incorporació de Valls al programa de Susanna Griso serà un dels molts canvis que viurà el matinal de la catalana a Antena 3 que a partir d'ara tindrà dos blocs diferenciats. La primera part serà per a l'actualitat política i els successos i la segona serà per a l'entreteniment i estarà dirigida per Alberto Díaz, exdirector de Sálvame.

Es dona la circumstància que a finals del 2021, va trascendir que Valls mantenia una relació amb l'altre exdirector de Sálvame, el també català David Valldeperas.

David Valldeperas, exdirector de "Sálvame"

Grans canvis a les cadenes espanyoles

La sortida de Valls arriba quan només falta una setmana per a l'arrencada de la nova temporada que arribarà carregada de novetats i serà més competitiva que mai. Mentre TV3 seguirà continuista amb Els matins (de 8 a 10.30) i el Tot es mou (de 10.30 a 14.50), la resta de cadenes també viuran grans canvis.

A La 1, Jaime Cantizano es posarà al capdavant del nou Mañaneros que rellevarà a l'Hablando Claro a partir del mateix 4 de setembre. Per la seva banda, Telecinco dirà adéu a El programa de Ana Rosa a partir de l'11 de setembre i estrenarà dps nous espais: La mirada crítica (de 9 a 11.00) i Vamos a Ver (d'11.00 a 15.00).

Miquel Valls al plató de "Cuatro al día"

ETIQUETES:

Deixa un comentari