CRIM MEDIÀTIC

Així és el dia a dia de Daniel Sancho a la presó de Tailàndia: Aïllat i amb menjar a domicili

El director de la presó tailandesa on roman ingressat el jove cuiner espanyol ha explicat a Antena 3 la rutina que segueix el fill de Rodolfo Sancho

Daniel Sancho en un dels seus vídeos culinaris

L'assassinat del cirurgià colombià Edwin Arrieta (44) a mans del cuiner Daniel Sancho (28) el passat 7 d'agost, continua aixecant polseguera i els programes de televisió es disputen cada nova informació que surt a la llum sobre el cas. Aquest dilluns 21 d'agost, la policia de Tailàndia ha explicat com s'hauria comès el crim. Sancho va degollar a la seva víctima fins a provocar-li la mort i després el va esquarterar.

Uns resultats que no fan més que confirmar les intencions de la policia de demanar pena de mort contra el fill de l'actor Rodolfo Sancho (49). El subdirector del cos policial de Tailàndia ja va advertir fa uns dies que, un cop recollides totes les evidències, poden concloure que l'assassinat va ser "premeditat" i per això sol·licitaran al jutge el càstig màxim.

És per això que el jove cuiner espanyol està tancat a la presó de Koh Samui, a més de 750 quilòmetres de Bangkok, la capital de Tailàndia. Per conèixer com és el seu dia a dia entre reixes, el programa Espejo público, d'Antena 3, ha aconseguit parlar amb el director de la presó, Watcharapong Boonsaior, que ha explicat quina és la situació actual de Sancho.

El director de la presó tailandesa a Antena 3

Cal recordar que el cuiner va ingressar a la presó de Koh Samui fa dues setmanes a la secció mèdica per complir amb els protocols d'aïllament per la Covid. Un cop superat aquest període, hauria d'haver estat traslladat a la cel·la amb la resta de presos, però els responsables del centre van preferir mantenir-lo a la infermeria, per vetllar per la seva integritat personal.

Aïllat i medicat

El responsable de la presó ha començat explicant que Sancho està sent medicat: "La medicació que pren és per a l'estrès i està venint d'una altra illa". Després d'això, el tailandès ha sorprès revelant com és el dia a dia del jove espanyol al centre penitenciari: "S'aixeca com tothom a les 6 del matí, s'arregla, es dutxa i a les 7 en punt ja esmorzen. A les 8 han d'estar en fila per al recompte. I després de controlar que estiguin tots, cadascú fa el que vol i busquen la seva tasca, uns fan ioga o juguen al futbol…".

Menjar a domicili

Preguntat per si fa exercici, el director de la presó ha confirmat que "Daniel està fent exercici suau. Està mantenint el seu físic, fa abdominals i una mica de ioga". Unes declaracions que ha estat traduïdes per la model tailandesa i ex del vident Rappel, Two Yupa i que no han deixat indiferent als col·laboradors de l'espai. Per exemple, quan la noia ha explicat que Sancho hauria aconseguit demanar "menjar a domicili" gràcies als funcionaris de la presó i als diners enviats per la seva família. El seu plat preferit seria un tailandès de porc o pollastre picat amb verdures.

ETIQUETES:

Deixa un comentari