NOVA TEMPORADA

Toni Clapés deixa en l'aire la seva continuïtat a RAC1: "No sé si tornaré"

El presentador havia assegurat fa només uns dies que el seu "Versió a RAC1" allargaria una hora la seva durada per ocupar el buit d'Albert Om

Toni Clapés a RAC1

Aquest divendres 21 de juliol els presentadors estrella de la televisió i la ràdio marxaran de vacances. Alguns ja no tornaran al setembre, com és el cas d'Albert Om, després que el seu Islàndia de RAC1 hagi estat cancel·lat. El presentador que fins ara ocupava la franja de 19 a 20.30, deixarà l'emissora del Grup Godó després de més de 1.500 programes. Una decisió que s'emmarca en el context de retallades de l'emissora.

El seu lloc l'ocuparà Toni Clapés i el seu Versió a RAC1 que allargarà una hora la seva durada fins a les 20h, tal i com va explicar el propi presentador fa només uns dies. D'aquesta manera, l'espai líder de les tardes a Catalunya s'emetrà de 15.00 a 20.00, cinc hores diàries de directe.

D'aquesta manera RAC1 vol replicar l'èxit de la franja matinal per seguir guanyant oients. I és que cal recordar que segons l'últim estudi de l'EGM, Clapés té 287.000 oients diaris. Aquest canvi també afectarà al No ho sé d'Anna Vallhonesta que fins ara s'emetia de 20.30 a 22.30, i que s'avançarà a les 20.00, guanyant mitja hora d'emissió.

Toni Clapés a RAC1

"Està tot en l'aire"

Tot i que la seva renovació es dona per descomptada, aquest dijous 20 de juliol, Clapés ha deixat en entredit la seva continuïtat a l'emissora. Ha estat durant la secció de televisió amb el seu col·laborador Rocco Stenhäusser, quan aquest ha avisat: "Tinc males notícies". En aquest instant, Clapés li ha respost el següent: "Doncs tal i com porto el dia a nivell professional només em faltava això. No sé si tornaré… I a partir del setembre ja us ho fareu…".

Després d'això, Stenhäusser li ha preguntat al presentador si al setembre ell continuaria al programa. "Està tot tant en l'aire… Avui encara ho està més que fa una setmana", ha insistit Clapés.

Escolta l'àudio:

Catalunya Ràdio retalla a Elisenda Carod

A la competència, Catalunya Ràdio ha decidit retallar una hora La tarda d'Elisenda Carod que s'emetrà de 16 a 19.00. Òscar Fernández tornarà al Catalunya migdia, un espai que ja va conduir durant cinc, del 2016 a l'estiu del 2021, fins que va ser nomenat cap d'informatius. D'aquesta manera, el periodista compaginarà el càrrec amb el programa que ampliarà la seva durada a dues hores, de 14 a 16h.

ETIQUETES:

Deixa un comentari