CONTUNDENT

Mario Vaquerizo ataca a l'actriu Mónica López per haver criticat a Pablo Motos: "Em sembla absurda"

L'artista espanyol respon amb duresa a l'actriu pel que va dir sobre "El Hormiguero": "No s'hi ha d'anar"

Mario Vaquerizo a la COPE

A finals del mes de juny, l'actriu Mónica López, coneguda per molts pel seu paper a Nissaga de Poder, va ser notícia per la seva dura crítica contra El Hormiguero de Pablo Motos. López acabava d'estrenar Rapa, la seva última sèrie per a Movistar+, i va concedir una entrevista a l'emissora Ràdio Estel on va carregar amb contundència contra l'espai d'Antena 3.

L'actriu va revelar que Motos l'havia convidat al seu programa per fer promoció de la nova ficció, però que va rebutjar la petició. "Jo mai em callaré! No s'ha d'anar a El Hormiguero. Aquest senyor [Pablo Motos] blanqueja el feixisme i blanqueja a gent impresentable. La gent de la cultura no podem anar a El Hormiguero i he tingut grans baralles amb la productora", va assegurar l'actriu.

"A aquest senyor li importa un pebrot que jo hi vagi o no però és que no s'ha d'anar a aquests llocs. No s'ha d'anar per ètica", va sentenciar, abans de demanar perdó pel seu malestar. "M'estic emprenyant molt però és que ho veig tant clar i veig que tot el meu entorn em mira com si jo fos la boja. I penso que no s'hi ha d'anar. Jo no el veig mai, però sé el que fan", va insistir López.

L'actriu Mónica a Ràdio Estel

Vaquerizo defensa a Motos

Aquest dilluns 3 de juliol, el cantant i marit d'Alaska, Mario Vaquerizo, va respondre a l'actriu des del programa Herrera en COPE de Carlos Herrera "Aquesta actriu em sembla una noia completament absurda. No sé qui és. No la conec. Ella si vol ser política que es dediqui a ser política. Actriu significa entretenir i donar curs a la teva capacitat interpretativa. No et posis en aquests escàndols", ha començat dient. Tot i això, després d'haver dit que no sabia qui era ha assegurat que "la respecto perquè és una gran actriu".

Però Vaquerizo ha anat més enllà: "Jo crec que és una falta de respecte a aquest programa que compleix una missió que és entretenir dia a dia a tothom que hi va i als espectadors. Jo he col·laborat amb ells i vaig ser-hi l'altre dia. Si ella té la necessitat de dir això bé, nosaltres també tenim la necessitat que tots els artistes agraïm un programa com 'El Hormiguero' que ens permet poder promocionar les nostres feines", ha sentenciat l'artista madrileny.

ETIQUETES:

Deixa un comentari