DUEL MATINAL

Alfons Arús respon als atacs d'Ana Rosa després d'haver-la superat en audiència

El presentador de La Sexta ha criticat les paraules de la seva rival: "Tots juguem a la mateixa lliga, però nosaltres tenim menys mitjans”

Alfons Arús respon a Ana Rosa

Alfons Arús i el seu Aruser@s de La Sexta ha tancat la seva cinquena temporada als matins de La Sexta amb un nou rècord d'audiència que l'han situat com a líder destacat de la seva franja tant a Catalunya com a Espanya. L'espai del presentador català de 62 anys que cada matí s'emet de 7 a 11.00, ha aconseguit una mitjana de 66.000 espectadors i un 19,6% (17,7% a Espanya) en el tram que va de les 9 a les 11.00.

Tant és així, que aquesta temporada Arús també ha aconseguit desbancar a Ana Rosa Quintana a tot l'Estat. Amb un 17,7%, ha derrotat al matinal de Telecinco per +2,3 punts de diferència. Amb aquestes dades, la veterana presentadora va acomiadar la temporada aquest dijous amb una trobada amb els mitjans aquest dijous, en la què va treure ferro a la victòria del català.

"El nostre dura quatre hores i mitja, i 'Aruser@s' és un programa que no és un magazín d'actualitat. És una altra cosa. No competim en la mateixa lliga", va dir Ana Rosa. Unes afirmacions que han estat rebatudes aquest mateix divendres pel propi Arús en una entrevista a La Vanguardia."No, és clar. Som el NODO o un documental de La 2", ha ironitzat, abans de sentenciar el següent: "Suposo que serà veritat: nosaltres estem en Champions i ells a l'Europa League".

Alfons Arús a "Aruser@s"

"Tots juguem a la mateixa lliga"

Després d'això, el català ha qualificat les declaracions de Quintana com "una ximpleria". "La lliga és la mateixa. Tots juguem a la mateixa competició, l'única diferència és que nosaltres ho fem amb un pressupost molt inferior, i amb menys mitjans. Els nostres competidors tenen uns recursos infinitament majors", ha assegurat.

"Som el programa que més notícies d'actualitat ofereix amb moltíssima diferència cada matí. I sense haver hagut de rectificar mai una informació. És més: hem obligat els magazins clàssics a posar-se les piles i trencar els guions tancats que preparaven un dia abans, en funció dels temes que els havien donat audiència prèviament", ha afegit el de La Sexta.

L'Alfons també ha celebrat els seus resultats amb un dard sonat contra Ana Rosa: "Tenim 2,3 punts de diferència respecte al principal competidor, Telecinco. Ells lideren després, quan ja no s'emet el nostre programa i tirant de la morbositat de successos, d'Isa Pantoja i del cor. Però a l'hora de les entrevistes de pes i els temes que, teòricament, donen prestigi, perquè ja veus… Els gustos del públic van canviant", ha criticat.

Xabier Fortes també respon a Quintana

Qui també ha respost a Quintana és el presentador de TVE, Xabier Fortes. La de Telecinco havia menyspreat el debat a tres que va conduir aquest a La 1 el passat dimecres. "Vostè va veure el debat? Quin debat? A RTVE no es va moure ni un sol vot", va arribar a dir la presentadora.

Fortes li ha respost des del seu programa La noche en 24 Horas: "En una cadena privada de televisió, algú que dirigeix un programa deia que quin debat?, si ahir no va haver-hi un debat!. Bé, doncs va haver-hi un debat que van veure a vegades vuit milions d'espanyols amb una mitjana més de 4 milions d'espanyols. Més del doble de l'audiència que va fer aquesta periodista que es preguntava quin debat va haver-hi ahir a RTVE. Bastant més del doble, per no continuar traient decimals", ha sentenciat amb ironia el presentador de TVE.

ETIQUETES:

Deixa un comentari